مطالعه پرطرفدارترین سرگرمی در روزهای قرنطینه در فرانسه بوده و کتابهای داستانی و رمان بیشترین خواننده را در میان فرانسویها داشته است.
علیرغم کاهش خرید نسبی کتاب در فرانسه، 15,5 میلیون کتاب بین 16 مارس تا 10 می در این کشور به فروش رفته که کتابهای داستانی و در فرمت جیبی در طول هشت هفته قرنطینه بیشترین طرفدار و خواننده را داشته است.
مطالعهای که از 8 تا 11 ماه می بر روی4107 شخص فرانسوی بالای 18 سال از طریق اینترنت صورت گرفته نشان داد که 85 درصد از فرانسویها در طی 12 ماه آینده قصد دارند کتاب خریداری کنند و از این میان 88 درصد کتابهای کاغذی را برای خرید ترجیح میدهند.
در میان نویسندگان فرانسوی کتابهای گیوم موسو به ویژه رمان آخرش که در فرمت جیبی و با عنوان «زندگی اسرارآمیز نویسندگان» در فرانسه عرضه شد بیش از دیگر نویسندگان در فرانسه خواننده داشته و پرفروشترین کتاب روزهای قرنطینه در فرانسه بوده است. رمان بعدی این نویسنده که «زندگی یک رمان است» نام دارد قرار است روز 26 می راهی کتابفروشیهای فرانسه شود.
میشل بوسی دیگر نویسنده فرانسوی است که بعد از موسو کتابهایش در روزهای قرنطینه توسط فرانسویها خوانده شده و آخرین اثرش «مجبورم خیلی سخت رویا ببافم» در رتبه دوم پرفروشها در فرانسه قرار رفته است. میشل بوسی تاکنون موفق شده سه بار در میان بیست نویسنده پرفروش در فرانسه قرار بگیرد.
و اورلی ولونی با کتاب «گیلاس روی کیک» در رتبه سوم پرفروشهای قرنطینه در فرانسه قرار گرفته است. دیگر رمان این نویسنده جوان فرانسوی با عنوان «زاده شده زیر ستارهای خوش» هفتمین کتاب پرفروش در روزهای قرنطینه در فرانسه بوده است.
آخرین کتاب لیلا سلیمانی با عنوان «سرزمین دیگران» نیز که چند روز پیش از قرنطینه از سوی نشر گالیمار در فرانسه منتشر شد رتبه دهم پرفروشهای فرانسه را به خود اختصاص داده است.
پییر لومتر با اثر «آینه دردهای ما» و انیس لودیگ با رمان «سرانجام به هم گفتن» نیز هرکدام خوانندگان خود را پیدا کرده و به ترتیب در رتبه 13 و 14 پرفروشها قرار گرفتهاند.
مجموعه کمیک آستریکس که پرفروشترین کتاب در فرانسه در سال 2019 بوده در قرنطینه نیز به مقدار قابل توجهی توسط فرانسویها خریداری شده است. آخرین سری این مجموعه ماجراهای گولوآ که کار مشترک آلبرت اودرزو و رنه گوسینی است تنها کتاب کمیک در بین پرفروشهاست که در رتبه بیستم این فهرست قرار گرفته است.
نظر شما