به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در همدان، مریم شریفزاده ظهر یکشنبه در مراسم آغاز به کار بیست و ششمین جشنواره قصهگویی استان همدان اظهار کرد: جشنواره قصهگویی فرصتی است تا با استفاده از قدرت کلام، هنر روایت و داستانسرایی، به دنیای خیال و اندیشه سفر کنیم و ارزشهای فرهنگی و اخلاقی را در قالب قصهها به نسلهای آینده منتقل کنیم.
وی با بیان اینکه قصهگویی هنری است که از دیرباز در میان اقوام و ملل مختلف جایگاه ویژهای داشته و دارد، گفت: قصه نه تنها وسیلهای برای سرگرمی و آموزش کودکان است بلکه ابزاری قدرتمند برای انتقال تجربهها، حکمتها، و آموزههای اخلاقی و فرهنگی به شمار میآید.
دبیر بیست و ششمین جشنواره قصهگویی استان همدان با اشاره به اینکه ۴۲۶ اثر به دبیرخانه بیست و ششمین جشنواره قصهگویی همدان رسیده است افزود: قصهها پس از پایش توسط کارشناسان فرهنگی کانون پرورش فکری، ۵۶ اثر به مرحله اجرا و استانی رسیدند.
وی ادامه داد: از ۵۶ اثر ارسالی به دبیرخانه، ۲۶ اثر کلاسیک، ۱۲ اثر مینی مال، ۱۲ اثر آیینی سنتی، سه قصه در حوزه ایثار و مقاومت و دو قصه نوآورانه طی امروز و فردا به رقابت خواهند پرداخت.
شریفزاده با بیان اینکه امروز و در این جشنواره داستانهایی روایت خواهند شد که مملو از درسهای زندگی، عشق، دوستی و ایمان هستند، خاطرنشان کرد: داستانهایی که از دل فرهنگ و تاریخ ما برگرفته شده و هر یک به نوعی بازتاب ارزشهای انسانی و اخلاقیاند.
وی تاکید کرد: با شنیدن قصهها، لحظاتی از دنیای پر مشغله خود جدا شده و به دنیای پاک و معصوم کودکان پا میگذاریم، پس باید یاد بگیریم که چگونه میتوان با کلامی ساده، دلها را شاد کرد و ذهنها را به تفکر واداشت.
به گزارش ایبنا؛ امروز آیین افتتاحیه بیست و ششمین مرحله استانی جشنواره قصهگویی کانون پرورش فکری استان همدان با حضور داوران، دانشآموزان و قصهگویان در مجتمع شهید مدنی برگزار شد و فردا نیز ادامه دارد.
نظر شما