مدیر انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی:
ایده نمایشگاه مجازی تنها نقش مکمل را برای نمایشگاه کتاب تهران دارد
به عقیدهی مدیرعامل سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، ایده برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب نمیتواند جایگزینی برای نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران باشد و صرفا نقش مکملی برای آن خواهد داشت.
وی اضافه کرد: با آمدن ویروس کرونا و تعطیلی مقطعی کسب و کارها و اِعمال قرنطینه در اسفند و فروردین، بازار کتاب که اصلیترین محل عرضه آن در کتاب فروشیها صورت میگرفت با یک شوک شدید مواجه شد، کتابفروشیها لطمه دیدند و به تبع آن ناشران هم متضرر شدند.
مدیرعامل سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی تصرح کرد: برگزار نشدن نمایشگاه بینالمللی کتاب و همچنین افزایش شدید قیمت مواد اولیه چاپ کار را برای ناشران سختتر کرده است. به نظر میرسد برای صنعت نشر کشور که سالهاست به دلیل مشکلات فراوان نفسش به شماره افتاده است، باید کاری کرد.
حسینی در رابطه با برگزاری نمایشگاه کتاب تهران بهصورت مجازی بیان کرد: مطمئنا نمایشگاه مجازی نمیتواند جایگزین نمایشگاه بینالمللی باشد و صرفا میتواند نقش مکمل داشته باشد، هر چند در شرایط فعلی شاید راهکار مناسبی به نظر برسد. البته در نمایشگاه مجازی ناشرانی موفقتر خواهند بود که از گذشته امکانات ترویجی و تبلیغی و ارتباط مداوم از طریق آثارشان با مخاطبان داشتهاند.
وی در ادامه به طرح سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برای ارائه کتاب با تخفیف، گفت: نظر به اعلام برگزار نشدن نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران برای مقابله با شیوع ویروس کرونا و با توجه به استقبال مخاطبان از نمایشگاه مجازی، سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در ماه مبارک رمضان و ضرورت توجه به تسهیل دسترسی فرهیختگان، اساتید حوزه و دانشگاه، طلاب و دانشجویان و تمام مخاطبان علیالخصوص ساکنان سایر استانها و شهرستانهای سراسر کشور برای دومین بار در سال 1399 طرح تخفیف ویژه از عید سعید قربان تا عید غدیر خم (10 الی 18) مرداد در حال برگزاری است.
وی با بیان اینکه در این طرح آثار پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، کانون اندیشه جوان و مؤسسه فرهنگی دانش و اندیشه معاصر فراهم شده است، یادآور شد: طرح تخفیف 30 درصد به همراه ارسال رایگان به سراسر کشور برای خریدهای بالای50 هزار تومان از تاریخ 10 مرداد تا 18 مرداد قابل استفاده است.
نظر شما