سه‌شنبه ۴ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۰
پنجمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان با رویکرد توجه به فضای مجازی برگزار می‌شود

نخستین جلسه شورای سیاست‌گذاری پنجمین دوره  جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک و نوجوان دوم شهریورماه ۱۳۹۹ با حضور اعضای این شورا برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، به نقل از شبکه ترویج کتابخوانی ایران در ابتدای این جلسه ابراهیم حیدری، مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تشریح برنامه‌های انجام‌گرفته در سال ۱۳۹۹ گفت: در این سال با توجه به شیوع بیماری کووید ۱۹ سعی کردیم فعالیت‌های کتاب و کتاب‌خوانی در کشور برگزار شود؛ به همین جهت با رویکرد کار در فضای مجازی در ابتدای امسال پویش «با کتاب در خانه ویژه آخرین نوروز قرن» را باهدف گسترش و ترویج کتاب در ایام کرونا برای کودکان و نوجوانان ایران در ایام قرنطینه سال نو برگزار کردیم. 
 
وی افزود: در این پویش بیش از 1000 شرکت‌کننده حضور داشت که پس از داوری‌های به‌عمل‌آمده برگزیدگان این پویش معرفی و از آن‌ها تقدیر شد.
 
حیدری در ادامه بیان کرد: در شرایط به‌وجود آمده کنونی مجبور هستیم فعالیت‌های کتابخوانی را بر اساس رویکرد فضای مجازی طراحی و به اجرا درآوریم و برای پنجمین دوره جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک و نوجوان نیز سعی خواهیم کرد با اولویت و برنامه‌ریزی و رویکرد مجازی این برنامه را در سال ۱۳۹۹ انجام دهیم.
 
مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه رویکرد ما در سال جدید توجه به فضای مجازی و اجرا و پیاده‌سازی جشنواره‌ها و برنامه‌های ترویج کتاب‌خوانی معاونت امور فرهنگی در فضای مجازی است، گفت: در تلاش هستیم تا اپلیکیشن جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک و نوجوان را طراحی کنیم و بتوانیم برنامه‌های آن را به‌وسیله این اپلیکیشن به‌صورت مجازی و برخط در سال جدید به اجرا درآوریم.
 
وی اشاره کرد: همچنین در تلاش هستیم سایت شبکه ترویج کتاب‌خوانی را از لحاظ ارائه خدمات به متقاضیان نیز به‌روزرسانی کنیم و بخش عمده‌ای از فرآیند اجرایی و فعالیت‌های جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در فضای مجازی برگزار شود.
 
مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی در بخش‌های دیگری از صحبت‌های خود به خرید و ساز کار فروش کتاب‌های جام باشگاه‌های کودک و نوجوان پرداخت و بیان کرد: از ابتدای شهریورماه سال جاری، اعضای باشگاه‌هایی که در سایت شبکه ترویج کتابخوانی ثبت‌نام کرده‌اند، می‌توانند با مراجعه به کتاب‌فروشی‌های عضو طرح جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان به خرید کتاب‌های طرح اقدام کنند. در سال جدید در تلاش هستیم بتوانیم کتاب‌فروشی‌هایی که عضو طرح بهاره و پاییزه بودند را نیز به عضویت جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک و نوجوان درآوریم.
 
وی در پایان گفت: در سال جدید با حمایت‌های معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی قرار شد که کتاب‌های جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی  با ۵۰ درصد و سایر کتاب‌هایی که اعضای جام باشگاه‌ها خریداری می‌کنند با ۳۰ درصد یارانه این معاونت توسط اعضای جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک و نوجوان خریداری شوند.
 
در چهارمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان بیش از 330 هزار عضو در قالب 22 هزار باشگاه کتابخوانی در 1820 شهر و روستا مشارکت داشتند.
 
در این جلسه علی‌اصغر سیدآبادی، فرمهر منجزی، اسماعیل یزدان‌پور، شکوفه صمدی، کیمیا امینی، جعفر توزنده جانی و سید‌علی کاشفی، مهدی حشمتی و سجاد جمشیدیان حضور داشتند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها