به گفته رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز، میزهای مطالعه این کتابخانه طبق استانداردهایی است که در کتابخانه ملی تهران وجود دارد.
وی افزود: با راهاندازی پژوهشکده اقوام با نام «بخارای من ایل من» که شامل پژوهش در ادبیات فولکلور است، همچنین پژوهشگاه دستبافتههای سنتی ایران، فرهنگسرای بهمنبیگی به عنوان اولین مرکز بزرگ فرهنگی، هنری که رویکرد آموزشی و پژوهش دارد، معرفی خواهد شد.
جعفری با اشاره به ضرورت نگاه تخصصی به فرهنگسراهای شیراز، اظهار کرد: رویکردمان در فرهنگسرای «بهمن بیگی» آموزشی علمی و ادبی، در فرهنگسرای «حکمت»، هنری و در فرهنگسرای «شهروند»، آموزش شهروندی است.
رئیس و تعدادی از اعضای کمیسیون فرهنگی شورا، رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری، شهردار منطقه ۹ و بانو سکینه کیانی، همسر استاد بهمنبیگی از فرهنگسرای بهمنبیگی بازدید کردند.
یادآور میشود، فرهنگسرای استاد محمد بهمنبیگی در زمینی با مساحت بیش از ۷ هزار مترمربع و زیربنای ۴۲۰۰ مترمربع مجاور شهرداری منطقه ۹ شیراز در بلوار فرزانگان شیراز افتتاح شده است. بنا بر اعلام مسئولان شهرداری شیراز، این فرهنگسرا در مقطع کنونی بزرگترین فرهنگسرای این کلانشهر محسوب میشود.
نظر شما