چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۵
رکود بازار کتاب‌های آکادمیک در آمریکا همچنان ادامه دارد

گرانی کتاب‌های درسی در کشور آمریکا همچنان ادامه دارد و آمارها نیز همچنان از کاهش رغبت دانشجویان و دانش‌آموزان برای خرید کتاب‌های درسی چاپ شده خبر می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از گودایریدر، گرانی کتاب‌های درسی در کشور آمریکا همچنان ادامه دارد و آمارها نیز همچنان از کاهش رغبت دانشجویان و دانش‌آموزان برای خرید کتاب‌های درسی چاپ شده خبر می‌دهند. پیش از این گزارش‌های بسیاری از رکود بازار کتاب‌های درسی آکادمیک توسط موسسات تحقیقاتی آماری منتشر شده بود.
 
آمارهای ارائه شده توسط موسسه تحقیقاتی آکادمیک لایف‌استایل نشان می‌دهد که دانشجویان آمریکایی نسبت به سال‌های گذشته پول کمتری بابت خرید کتاب‌های چاپی صرف می‌کنند و در عوض ترجیح می‌دهند از نسخه‌های الکترونیک استفاده کنند. بسیاری از دانشجویان تنها به کتابخانه‌ها برای تهیه این کتاب‌ها وابسته هستند.
 
بر اساس آمارهای این موسسه آمریکایی در بین سال‌های 2014 تا 2015 هر دانشجوی آمریکایی سالیانه به طور متوسط 691 دلار برای خرید کتاب‌های درسی چاپی هزینه کرده است درحالی که این رقم بین سا‌ل‌های 2019 تا 2020 به 422دلار رسیده است.
 
موسسه تحقیقاتی لایف‌استایل کاهش 39درصدی خرید کتاب چاپی در سال تحصیلی را عوامل مختلف اقتصادی از جمله افزایش سرسام‌‌‌آور این کتاب‌ها عنوان می‌کند. به گفته این موسسه دانشجویان امسال نسبت به دوره مشابه در سال گذشته حدود 14درصد کاهش خرید در کتاب‌های درسی چاپی داشتند.
 
گزارش استیودنت مانیتور یک موسسه تحقیقاتی در زمینه مسائل مربوط به دانشجویان آمریکایی نیز نشان می‌دهد هر دانشجوی آمریکایی در سال جاری از 422دلار هزینه شخصی برای خرید کتاب تنها 174دلار آن را برای خرید کتاب‌های نو صرف کرده است و مابقی آن را برای خرید کتاب‌های دست‌دوم خرج کرده است.
 
بر اساس آخرین تحقیقات این موسسه متوسط خرید کتاب‌های آکادمیک و پایه در بین دانشجویان آمریکایی بعد از سپتامبر 2020 همچنان با کاهش روبروست و بر اساس آمارها نسبت به دوره مشابه سال قبل 7درصد کاهش دارد.
 
بر اساس آخرین آمارهای موسسه استیودنت در پاییز سال 2020 تا کنون 186میلیون دلار از سوی دانشجویان برای خرید کتاب درسی هزینه شده است درحالی که این رقم در پاییز سال 2019 رقمی در حدود 199میلیون دلار بود.
 
«اریک ویل» مدیر اجرایی موسسه مذکور می‌گوید با وجود شیوع ویروس کرونا و رکود اقتصادی این روند همچنان ادامه خواهد داشت و حتی در بعضی مواقع دانشجویان به خاطر مسائل بهداشتی ترجیح می‌دهند به جای خرید کتاب‌های چاپی از انواع الکترونیک استفاده کنند.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها