وی برگزاری چندین مسابقه با محوریت کتاب، استقرار ایستگاههای مطالعه کتاب در مجتمعهای مسکونی و برگزاری جلسات نقد و بررسی کتاب بهصورت مجازی را به عنوان بخشی از برنامههای حوزه فرهنگی شهرداری تبریز یاد کرد که با لحاظ کردن شرایط کرونا و رعایت پروتکلهای بهداشتی دنبال شده است.
حمیدی تاکید کرد: کتاب محور توسعه و ترقی در همه جوامع است و ما عزم خود را جزم کردهایم که بهاندازه مقدور، سرانه مطالعه را در میان شهروندان تبریزی افزایش دهیم و برای نیل به این هدف نیاز به تعامل همه دستگاهها هست.
وی با اشاره به ظرفیت موجود در شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه گفت: بیتردید این زمینه همکاری میتواند در افزایش سرانه مطالعه شهروندان نقش آفرین باشد و ما نیز در برنامهریزیهای خود از این ظرفیت استفاده خواهیم کرد.
معاون فرهنگی، اجتماعی شهردار تبریز ادامه داد: محتوای مورد نیاز برای تامین این آثار بر عهده حوزه فرهنگی شهرداری تبریز خواهد بود و امیدواریم زمینه بهره برداری مطلوب از این ظرفیت نیز فراهم شود.
در ادامه علیرضا نوتاش، معاون اجرایی شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه نیز در این دیدار با قدردانی از نظر ویژه معاونت فرهنگی شهرداری به امر کتاب گفت: بی تردید این جنبه همکاری خواهد توانست به بهترین شکل زمینه استفاده از ظرفیت موجود در شرکت واحد اتوبوسرانی را فراهم کند و ما نیز دراین خصوص همکاری های لازم را انجام خواهیم داد.
وی افزود: امیدواریم که در این راستا، اتفاقات موثر و سازندهای شکل بگیرد و بتوانیم در جریانسازی کارنامه پرباری به لحاظ همکاری بین سازمانی شکل دهیم.
نظر شما