یکشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۶
انجام 225 طرح پژوهشی میراث فرهنگی طی یک سال گذشته

معاون پژوهشی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری از انجام 225 طرح پژوهشی (137 طرح موظفی و 88 طرح پیمانی) طی یک سال پژوهشی گذشته (آذر 1398 – آذر 1399) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، منیژه هادیان دهکری با تبریک آغاز هفته پژوهش به همه محققان حوزه میراث فرهنگی و گردشگری گفت: درحالی هفته پژوهش سال جاری را برگزار می‌کنیم که همچنان همه گیری کووید 19 زندگی ما را تحت تاثیر خود قرار داده و موجب شده روال عادی جدیدی را تجربه کنیم اما این شرایط سخت فرصت‌هایی را نیز ایجاد کرد که بتوانیم فارغ از محدودیت‌های مکانی داشته‌های علمی و تخصصیمان را با استفاده از فضای مجازی با یکدیگر به اشتراک بگذاریم.

وی ادامه داد: برگزاری 64 سخنرانی وبیناری از طرح‌های پژوهشی از آغاز ماه آذر و به مناسبت فرارسیدن هفته پژوهش از جمله آن بوده است.

هادیان تصریح کرد: با توجه ویژه به اسناد بالادستی و اولویت‌های کلان کشوری همچون برنامه ششم توسعه و همچنین اولویت‌های وزارت متبوع یعنی توجه ویژه به گردشگری مبتنی بر بومگردی با موافقت و تصویب شورای پژوهشگاه و هیات امنای آن در سال 1398 اولویت پژوهشی این پژوهشگاه بر استان‌های جنوب شرق یعنی سیستان و بلوچستان و کرمان معطوف شد.

وی افزود: علاوه بر این انجام طرح های پژوهشی بنیادین و کاربردی در راستای شناخت، معرفی، احیاء و حفاظت از آثار از دیگر فعالیت‌های حاکمیتی پژوهشگاه و منطبق بر اولویت های معاونت میراث فرهنگی در دستور کار قرار گرفت.

معاون پژوهشی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری ادامه داد: در همین ارتباط با برقراری ارتباط و یا انعقاد تفاهم‌نامه‌های لازم با سایر دستگاه‌های دولت همچون معاونت‌های توسعه روستایی و مناطق محروم و امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری، موسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی وابسته به وزارت جهاد کشاورزی و مرکز ملی فرش ایران تلاش شد تا با هم افزایی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود در کشور امکان تحقق اهداف پیش‌بینی شده فراهم شود.

هادیان در تشریح فعالیت‌های پژوهشگران و پژوهشکده‌های زیرمجموعه این پژوهشگاه گفت: با عنایت به اسناد بالادستی و اولویت‌های کلان کشوری همچون برنامه ششم توسعه و همچنین اولویت‌های وزارت متبوع یعنی توجه ویژه به گردشگری مبتنی بر بومگردی و در راستای توسعه روستایی و اشتغالزایی، خصوصا در مناطقی که معضل خشکسالی و افزایش روستاهای خالی از سکنه تهدید جدی برای آنها محسوب می‌شود، همین امر موجب شد که با موافقت و تصویب شورای پژوهشگاه و هیات امنای آن در سال 1398 اولویت پژوهشی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری در استان‌های جنوب شرق یعنی سیستان و بلوچستان و کرمان قرار داده شود.

معاون پژوهشی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری افزود: علاوه بر این انجام طرح های پژوهشی بنیادین و کاربردی در راستای شناخت، معرفی، احیاء و حفاظت از آثار از دیگر فعالیت‌های حاکمیتی پژوهشگاه و منطبق بر اولویت‌های معاونت میراث فرهنگی در دستور کار بوده است.

وی در ادامه به تشریح خلاصه فعالیت‌های پژوهشی، گروه‌های پژوهشی، پژوهشکده‌ها و سایر واحدهای مربوطه پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری پرداخت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها