فرزاد صدری، افزود: در این راستا جلد اول مجموعه سه جلدی کتاب قصه «ماجراهای غولی غولا و سروناز» با عنوان «خرابکاری در شهر» با موضوع «پرداخت بهموقع عوارض» برای «گروه سنی ب» با تیراژ ۱۰۰۰ نسخه به چاپ رسیده است. جلد دوم این مجموعه با عنوان «غول دود پف کن» با موضوع هوای پاک نیز در مرحله طراحی است که در دیماه بهمناسبت روز هوای پاک رونمایی خواهد شد.
به گفته وی، جلد سوم نیز با عنوان «غول همسایه آزار» در حال آمادهسازی است و تا پایان سال به چاپ خواهد رسید که با توجه به شرایط کرونا اقدامات لازم در خصوص آمادهسازی نسخه الکترونیکی کتابهای چاپ شده نیز انجام خواهد شد.
صدری با یادآوری اینکه سکونت در شهر، ضمن ایجاد تعهد برای مدیران شهری برای شهروندان نیز تکالیفی به همراه دارد، گفت: آموزشهای شهروندی به ویژه از سنین پایه با هدف ارتقای مشارکتهای اجتماعی و رشد فرهنگ شهروندی به افزایش آگاهی شهروندان از حقوق و تکالیف خود میانجامد، که درنهایت به توسعه متوازن شهر منتهی می شود.
وی بر اهمیت آموزش در سنین پایه تاکید کرد و گفت: هر گونه هزینه برای آموزش کودکان، نوعی سرمایهگذاری بلندمدت است که از لحاظ فرهنگی، اجتماعی و حتی اقتصادی، بازگشت سرمایه را تضمین می کند.
وی نهادینه شدن مشارکت در سطح شهر را مستلزم ارائه آموزشهای لازم دانست و گفت: چاپ کتابهای آموزشی با موضوع رفتارهای درست شهروندی و فرهنگ مشارکتجویی برای کودکان، در آینده آنها را شهروندانی مسئولیتپذیر بار میآورد.
نظر شما