نویسنده «کرونا ویروس؛ جنبههای بهداشتی، تشخیصی و بالینی بیماری کووید-19» از رونمایی جلد دوم این کتاب، همزمان با هفته پژوهش (عصر دوشنبه 24 آذر)، در دانشگاه علوم پزشکی البرز خبر داد.
عصر دیروز (24 آذرماه)، همزمان با آئین هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر، دومین جلد این کتاب در دانشگاه علوم پزشکی البرز رونمایی و از دکتر عاطفه زندیفر؛ روانپزشک و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز و دکتر رحیم بدرفام؛ دستیار روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران بهعنوان گردآورندگان این اثر تجلیل شد.
عاطف زندیفر در گفتوگوی کوتاهی با خبرنگار ایبنا، درباره این کتاب، توضیح داد: جلد دوم «کرونا ویروس؛ جنبههای بهداشتی، تشخیصی و بالینی بیماری کووید-19»، شامل جدیدترین بهروزرسانی و اطلاعات درباره جنبههای مختلف پاندمی کرونا است.
وی ادامه داد: این کتاب در 285 صفحه و چهار بخش به موضوعاتی پیرامون بهداشت، درمان، چالشهای آموزشی و گزارشهای موردی بیماران میپردازد. اطلاعات مربوط به هر بیمار که مبتلا به کرونا شده و اختلالات دیگری مثل لوپوس یا اماس نیز داشتند، در این کتاب ارائه شده است. این اطلاعات شامل مواردی همچون درمان دارویی، روند درمان، ادامه مسیر درمان و ... است.
این استاد دانشگاه گفت: امیدوارم با همیاری و یک عزم همگانی، هرچه زودتر به سلامت این دوره شیوع بیماری کرونا را پشتسر بگذاریم. برای آگاهیرسانی و عقب نماندن از جدیدترین اطلاعات و یافتههای روز دنیا درباره این بیماری، کتابی با موضوع مستندات آموزشی و پژوهشی مربوط به این دوره نیز در حال گردآوری است.
گفتنی است جلد نخست کتاب «کرونا ویروس؛ جنبههای بهداشتی، تشخیصی و بالینی بیماری کووید-19» نیز در 9 فصل با عنوانهای «ویروسشناسی، فیزیولوژی و ژنتیک»، «مدیریت بهداشت محیطی کرونا ویروس»، «مدیریت منابع انسانی سازمان»، «بیماریهای قلب و عروق، طب اورژانس و گوش و حلق و بینی در پاندمی کرونا ویروس»، «رویکرد بالینی به بیماریهای داخلی و عفونی در پاندمی کرونا ویروس»، «رویکرد بالینی به بیماریهای روانپزشکی و روانپزشکی کودک و نوجوان در پاندمی ویروس کرونا»، «رویکرد روانشناسی و روان پرستاری و جامعهشناسی به پاندمی ویروس کرونا»، «رویکرد بالینی به بیماریهای نورولوژی و نوروساینس و رادیولوژی در پاندمی ویروس کرونا» و «ملاحظات بیهوشی»، رویکردی چندجانبه و بالینی به این بیماری نوظهور دارد.
نظر شما