حسن زاده افزود: کتابخانههای عمومی برای نیل به اهداف جامعه محور خود باید از محتوایی غنی، متناسب و پاسخگو به نیازهای اقشار گوناگون جامعه بهرهمند شوند و بهره گیری مناسب، سریع و پیشرو از فناوریهای نوین و ایجاد فضاهای اجتماعی خوشایند و متعالی از جمله پیشنیازهای کارکرد اجتماعی کتابخانههای عمومی است.
وی خوشایندسازی کالبدی، توجه به شاخصهای کیفی خدمات، توانمندسازی مستمر کارکنان، توسعه ارتباط با بدنه اجتماعی و حکمرانی خوب در کتابخانههای عمومی را ازجمله عوامل سرعت بخشی آمادگی و اثربخشی کتابخانههای عمومی در جامعه قلمداد کرد.
رئیس انجمن ارتقای کتابخانههای عمومی ایران ضمن قدردانی از مجموعه نهاد کتابخانههای عمومی کشور و برگزار کنندگان اجرای این همایش اضافه کرد: همایش ملی کارکردهای اجتماعی حاصل زحمات نهتنها همکاران من در هیات مدیره انجمن و دبیرخانههای علمی و اجرایی است، بلکه حاصل مشارکت جمعی اندیشمندان، کتابداران، دانشجویان، پژوهشگرانی است که در ۱۴ ماه گذشته واگنهای استعاری قطار همایش را در استانهای مختلف از آذربایجان شرقی تا همدان، قزوین، فارس و سایر استانها تجهیز و تکمیل کرده و امروز به کنار رودکارون، استان سرفراز خوزستان رسانده اند.
حسنزاده گفت: علاقه ما حضور در کنار میزبانان خونگرم خودمان در استان خوزستان، شهر اهواز بود، اما عالمگیری کرونا، این سعادت را از ما گرفت و مجبورمان کرد بر بال محملهای مجازی ارادت خودمان را به مردم خونگرم استان خوزستان و استانهایی که قطار همایش از آنها گذر کرده است، تقدیم کنیم. پیشنشستهای همایش از دو روز پیش با جمعبندی پویش «کتابخانه اجتماعی من» و «پاتوقهای مقاله خوانی» آغاز شده و امروز و فردا نیز با نشستها و هماندیشیها با حضور اندیشمندان داخلی و خارجی ادامه خواهد یافت.
وی در پایان حمایت قوای سهگانه از کتابخانههای عمومی بهعنوان تسهیلگر فعالیتهای فرهنگی، علمی و فناوری خواستار شد.
یادآوری میشود، همایش ملی کارکردهای اجتماعی کتابخانههای عمومی با همکاری انجمن ارتقای علمی کتابخانههای عمومی ایران، نهاد کتابخانههای عمومی کشور و بهمیزبانی نهاد کتابخانههای عمومی خوزستان همزمان با هفته پژوهش در 25 و 26 آذرماه بهصورت برخط و مجازی برگزار میشود.
نظر شما