در گام نخست، کتابهای «رد پای دیرین» خاطرات روحانی شهید نادر دیرین، نوشته خدیجه سلمانی و ناصر ملایی، «اینجا برای از تو نوشتن هوا کم است» (مجموعه خاطرات آزادگان اردبیل) به قلم سیده صغری جوادی و «همه مردان خانواده» (زندگینامه سه شهید گرانقدر باقرپور نیاری) به نویسندگی امیر رجبی، در قالب یک دی وی دی صوتی تولید شده است.
این آثار به صدا پیشگی سولماز ودایع خیری و شاهد مجتهدزاده، صدابرداری عیسی جعفری و صداگذاری فرشید زبوری تهیه شده و در اختیار معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل قرار گرفته است.
در جریان این مراسم، یاسر شاهی، مدیرکل بنیاد شهید استان، ضمن پرداختن به نقش ادبیات و شعر حماسی در ماندگاری حماسهها گفت: هر حماسه و هر باور و هر فرهنگی برای ماندگاری و ابدی شدن لاجرم نیازمند توجه ویژه و خاص به ادبیات آن حماسه بوده و اگر امروز شاهد پس از سالیان درازی که از واقعه عظیم عاشورا میگذرد، شاهد ماندگاری آن هستیم، راز آن را باید در ادبیات و شعر عاشورایی جست.
وی افزود: زبان شعر، زبان تسخیر و تحول و شکوفایی آسمانی فرهنگها و باورها و اعتقادات است و اگر برای عوامل مختلف سهمی در حماسه هشت سال دفاع مقدس تدوین و مشخص شود، آثار و سهم نویسندگان و شعرا برگ زرینی است در ماندگاری این حماسه .
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل، با بیان اینکه شکوفایی اجتماعی جز با قلم شعرا و نویسندگان میسر نیست، تصریح کرد: دستگاههایی که در حوزه ایثار و شهادت فعالیت دارند، باید در هر رخداد به صاحبان اثر در شعر و ادبیات مراجعه کنند.
بنا به این گزارش، خوانش شعر در رسای سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، حماسه 9 دی، شهدا و دفاع مقدس و تجلیل از شاعران، از دیگر بخشهای مراسم بود.
نظر شما