وی گفت: برای راهاندازی چاپخانه با استفاده از سرمایه شخصی و بیش از 2 میلیارد تومان، بدون استفاده از تسهیلات دولتی با همکاری دوستان هنرمند و توانمند خود توانستهایم یکی از بزرگترین و مجهزترین چاپخانههای استان را راهاندازی کنیم که چندین دستگاه جدید از جمله دستگاه چاپ بر روی پارچه برای اولین در کرمانشاه را نیز مورد استفاده قرار دادهایم.
مرادی ادامه داد: از جمله دستگاههای جدید در این چاپخانه میتوان به دستگاه چاپ بنر کونیکا اشاره کرد که قابلیت چاپ بنر به اندازه 5 متر و 20 سانتیمتر را داراست.
وی با بیان اینکه فعالیت این چاپخانه در چند قسمت مجزا انجام میشود، افزود: مساحت در نظر گرفته شده برای چاپخانه 250 مترمربع و زیرزمینی با وسعت 300 مترمربع است.
مرادی مهم ترین هدف خود را رضایت مشتری اعلام کرد و گفت: به همین دلیل تلاش کردهایم با تشکیل تیم با انگیزه که همگی دارای تجربه در زمینههای چاپ و گرافیک هستند چاپخانهای را افتتاح کرده تا بتوانیم از شروع پروسه چاپ در سفارشها نظارت و کنترل داشته باشیم و انتظارات شما را از فرآیند چاپ برطرف کنیم. چاپخانه دارای دستگاههای چاپ افست، چاپ دیجیتال و صحافی است و امکان ارائه تمامی محصولات چاپی را داراست.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه هم در سخنانی صنعت چاپ را یکی از زیرساختهای مهم فرهنگ و هنر دانست و افزود: این چاپخانه با ظرفیت و قابلیتهای که دارد میتواند کارهای چاپی استان را از استانهایی چون قم و تهران بینیاز کند.
بهرام فاضلی ضمن ابراز خرسندی از این اتفاق خوشایند برای استان کرمانشاه اعلام کرد: وجود صنعت چاپ در دنیا منشا بسیاری از تحولات اجتماعی به واسطه انتقال دانش و تجارب و بالا رفتن سرعت اطلاع رسانی بوده و تکنولوژی و فن آوری جدید به کمک صنعت چاپ آمده و انجام بسیاری از امور به وسیله چاپ در مدت زمان کوتاه نشان از تحول و پیشرفت صنعت چاپ است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: تمام سعی خود را برای حمایت از این جوانان با انگیزه و فعال به کار خواهیم برد و سعی میکنیم زمینه دریافت تسهیلات دولتی مناسبی با بهره پایین جهت راهاندازی فاز دوم این چاپخانه را فراهم کنیم.
نظر شما