کتاب «اجیمجی یه دونه» سروده زهرا موسوی چهارمین جلد از مجموعه کتاب «اینجوری بود، اونجوری شد» همراه با تصاویری جذاب از سوی کتابهای زرافه (دپارتمان کودک و نوجوان انتشارات سیمای شرق) منتشر شد.
این کتاب در قالب شعری جذاب و تصاویری زیبا، کودکان را با مراحل تبدیل شدن دانه به نان آشنا میکند.
در «اجیمجی یه دونه» به کودکان آموزش داده میشود که نان یکی از مهمترین خوراکیهای ما است و باید به آن احترام گذاشت، از آن درست استفاده کرد و ارزش زحماتی که برای تولید آن کشیده میشود را دانست.
این مجموعه کتاب که تاکنون چهار جلد از آن با عناوین «هیس هیسی چی میبافه»، «مامان درخت گل به سر»، «ببعی نه پشم هیچ هیچ» و «اجی مجی یه دونه» چاپ و منتشر شده، کودکان را با مراحل رشد و تغییر و تحول جانوران، گیاهان و خوراکیها آشنا میکند. بنابراین والدینی که میخواهند کودکان خود را با مفاهیم محیط زیستی آشنا کنند میتوانند از این کتابها بهرهمند شوند.
در خلاصه داستان این کتاب آمده است: «بوی خوب نان تازه را دوست داری؟ وقتی مامان و بابا نان را گرم و داغ توی سفره میگذارند ... یا وقتی با پنیر و کره لقمه میکنی و میخوری. نان یکی از مهمترین غذاهای ما آدمهاست. دوستداری بدانی این خوشمزه خوشبو چه جوری درست میشود؟ بله؟ پس این کتاب را ورق بزن و همسفر دانه ریز میزه قهرمان شو.»
این انتشارات به جهت سهولت در دسترسی به آثار این نشر و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، امکان دانلود تمامی کتابهای خود را به صورت الکترونیکی از سایتهای کتابخوان فراهم کرده است.
نظر شما