مرتضی جعفری با بیان اینکه این جایزه پژوهشی با محوریت ادبیات داستانی ایران برگزار میشود، افزود: دکتر سیمین دانشور با خلق مجموعه داستانها و رمانهایی مهم، نقش غیرقابل انکاری در جریان داستاننویسی معاصر ایرانداشته و به همیندلیل یکجایزه پژوهشی در این حوزه به میزبانی زادگاهش، به نامِ او نامگذاری شد.
وی ادامه داد: شیراز اکنون نیز در حوزه داستان یکی از شهرهای مهم ایران است که تنها در یک دهه اخیر داستاننویسان این شهر ۴ بار برنده جایزه جلال آلاحمد در این حوزه شدهاند.
این استاد زبان و ادبیات فارسی با اشاره به استقبال پژوهشگران از این جایزه ادبی که در موضوعی محدود برگزار میشود، یادآور شد: تاکنون و در فاصله ۴ روز تا پایان مهلت فراخوان، حدود ۶۵ مقاله به دبیرخانه جایزه پژوهشهای ادبی سیمین ارسال شده است.
جعفری افزود: برای مقالاتی که توسط داوران انتخاب میشوند گواهی پذیرش صادر و از سه مقاله در بخش اصلی ادبیات داستانی و بخش ویژه سیمین دانشور، در مراسم بزرگداشت دکتر دانشور تجلیل میشود.
وی افزود: این مراسم شامل دو بخش نشست علمی و آیین پایانی جایزه ادبی خواهد بود که علاوه بر سخنرانی تعدادی از نزدیکان سیمین دانشور و تجلیل از برگزیدگان، حسامالدین سراج نیز به اجرای موسیقی خواهد پرداخت.
نظر شما