این برنامه که هر هفته میزبان یک نویسنده و کارشناس ادبیات و کتاب است، جلسه اول خود را با حضور سیدعبدالرضا هاشمیارسنجانی نویسنده مجموعه «رد پای نور» (سیره تربیتی استاد صفایی) و از شاگردان و همراهان آن استاد عزیز، آغاز کرد.
در این برنامه نویسنده کتاب «رد پای نور» از نحوه ارتباط و آشنایی خود با مرحوم صفایی گفت و با بیان خاطراتی ناگفته از زندگی و دوران جوانی خود و تغییر و تحولات مسیر زندگیشان به واسطه استاد صفائی ذکر و یاد آن استاد گرانقدر را پاس داشت.
از نکات مهمی که وی در این جلسه به آن اشاره کرد، تغییر مسیر زندگی افرادی بود که فقط با رفتار و عمل استاد صفایی اتفاق افتاده بود؛ رفتاری که همهاش درس بوده و آموزش و هدایت.
در ادامه برنامه، حاضران با حجتالاسلام علی شاملو آشنا شدند و پای صحبتهای وی نشستند. علی شاملو که مدیر و موسس مجموعه فرهنگی «کتابرسان» مشهد است، از نحوه آشنایی و تحول به واسطه آشنایی با اندیشه و سیره استاد صفائی سخن گفت. وی که دانشآموخته رشته مهندسی پلیمر از دانشگاه امیرکبیر در مقطع کارشناسی و همچنین ارشد مهندسی سیستمهای اقتصادی-اجتماعی از دانشگاه علم و صنعت تهران است، بیان کرد که با مطالعه کتابها و ارتباط با شاگردان استاد صفایی با ایشان آشنا شده و آشنایی با استاد صفایی فتح بابی جدید در زندگی برایش شده و وی را به طلبگی علاقهمند و به این سمت هدایت کرده است. وی که اکنون بهعنوان یک فعال فرهنگی شناخته شده، با راهاندازی یک مجموعه تربیتی در مشهد، فعالیت در حوزه تربیت دینی و مطالعه را اولویت اصلی خود قرار داده است.
از نکات مهمی که وی در این جلسه به آن پرداخت، نگاه متفاوت استاد صفایی به زندگی است و اندیشهای که انسان را در مسیر کمال قرار میدهد.
در بخش پایانی برنامه، حلقههایی از مخاطبان با محوریت شناخت سیره و اندیشه استاد صفائی شکل گرفت و به پرسش و پاسخ آزاد در این رابطه پرداخته شد و در پایان لاقهمندان به فرهنگ ایثار و شهادت از خانه موزه شهیدان زینالدین بازدید کرده و با زندگی این شهید والامقام که میزبان اصلی جلسه «قرار سهشنبهها» بود، آشنا شدند.
نظر شما