وی پس از این بازدید در گفتوگویی با خبرنگار ایبنا، گفت: با شیوع کرونا اصحاب فرهنگ و هنر بیش از سایر اقشار دچار ضرر و زیان شدهاند که باید کمک کنیم این ضرر و زیان تا حد امکان جبران شود و در روزهایی که شاهد شیوع بیشتر بیماری کرونا هستیم و شعار این است که در خانه بمانیم، و این در خانه ماندن فرصت مغتنمی برای خواندن کتاب و افزایش آگاهی است.
خدایاری با بیان اینکه با پیدایش کتابفروشیها باید تاثیر این قشر بر روی بینش و آگاهی و در این راستا علایق مردم بررسی شود، گفت: راهاندازی ایستگاه کتاب، ایجاد شبکه کتابفروشیهای استان، تبادل کتاب بین کتابفروشیها و معرفی کتاب مفید و کارگشا است.
مدیر کتابفروشی «کافه کتاب ارومیه» در گفتوگویی با خبرنگار ایبنا، ضمن بیان این نکته که کتابفروشی متبوعش عرضهکننده کتابهای متنوع در حوزههای رمان، تاریخ، فلسفه، جامعهشناسی، روانشناسی، شعر و سینما است، گفت: قبل از شروع کرونا امکان نشستن و دادن سفارش در کافه کتاب وجود داشت و دوستان بسیاری هم صرفاً برای مطالعه میآمدن و هم از فضای کافه کتاب ارومیه به رایگان استفاده میکردند. اما، به دلیل شیوع کرونا، الان فقط بخش فروش کتاب فعال هست.
یادآوری میشود، 24 کتابفروشی استان آذربایجانغربی شامل پاتوق کتاب ارومیه، پرهام، کتاب و نوشتافزار پژوهش، زارع، سلیمی، شهر کتاب بوکان، علوم دانشگاهی، موکریان، نمایشگاه کتاب ختایی، کتاب پیام، کتابسرای امام شافعی سردشت، کتابسرای بشری، کتابفروشی رضایی، سلطانی، صالحی، ظرافت، گزینگ، دانش، محمد رسول الله، مانگ، خانه دوست و زارع در طرح تابستانه کتاب 1400 مشارکت فعال دارند.
نظر شما