کتاب «چینخوردگی در زمان» نوشته مادلین لنگل و با ترجمه فریده خرمی از سوی نشر پیدایش به بازار کتاب رسید.
«خانمِ چیه»، «خانمِ کیه»، «خانمِ کدومه»، «چیز سیاه»، «چین گذر»، «پیشگوی شنگول»، «مرد چشمقرمز»، «ستون شفاف»، «آن»، «صفر مطلق»، «خاله دیوی» و «احمقها و ضعیفها» از بخشهای این کتاب به شمار میآید.
در بخشی از «چینخوردگی در زمان» میخوانیم: «سایهای روی ماه افتاد یا ماه خیلی ساده از میان رفت و ناغافل مثل شمع کاملا خاموش شد؟ هنوز صدای برگها میآمد، خشخشی ترسخورده و ترسناک. تمام نورها ناپدید شدند. تاریکی مطلق بود. ناگهان باد بند آمد و تمام صداها بیصدا شدند. مگ احساس کرد که کالوین را از او جدا کردهاند. دستش را که دراز کرد، انگشتهاش به جیزی نخورد.»
در توضیحی بر این کتاب آمده که «یک شب، مگ موریِ سیزده ساله با همسایهی جدیدشان، خانم چیه آشنا میشود. خانم چیه از مسایل عجیب و غریبی برای مگ و از چین گذر(مفهومی که مگ معنیاش را بعدها درک میکند) حرف میزند. مگ به زودی میفهمد که پدرش به طور مرموزی ناپدید شده است. او همراه برادر کوچکترش چارلز والاس و دوستش کالوین راهی سفری پرماجرا، از کهکشانی به کهکشان دیگر میشوند تا پدر را پیدا کنند. مگ و همراهانش در همین سفر متوجه بسیاری از تضادها و تفاوتها میشوند؛ از جمله خیر و شر و جنگ ابدیشان…»
مادلین لنگل، نویسنده، شاعر و شرححالنویس آمریکایی، سپیدهدم 29 نوامبر 1918 به دنیا آمد. او تنها فرزند چارلز؛ روزنامهنگار و نمایشنامهنویس و مادرش مادلین(همنام با خودش)؛ نوازنده پیانو بود. لنگل نویسنده پرکاری بود که در پایان دههی 1950 موفق شد یکی از رمانهای بزرگ قرن بیستم آمریکا را بنویسد.
کتاب «چینخوردگی در زمان» مدال باارزش نیوبری را در سال 1963 برد و 16 میلیون نسخه از آن به بیش از 30 زبان به فروش رفت و این روند همچنان ادامه دارد.
لنگل تا بعد از هشتادسالگی همچنان به نوشتن و سخنرانی ادامه میداد و در هشتم سپتامبر 2007 در لیچفیلد کنکتیکات از دنیا رفت.
کتاب «چینخوردگی در زمان» نوشته مادلین لنگل، در 232 صفحه، با شمارگان 500 نسخه، به قیمت 60 هزار تومان، در قطع رقعی، جلد شومیز و با ترجمهای از فریده خرمی، از سوی نشر پیدایش به کتابفروشیها راه یافت.
نظر شما