نامزد نهایی بخش رمان جایزه جلال در گفتوگو با ایبنا عنوان کرد:
رمانِ «سیاگالش» را در باب زیستِ طلبگی و تذکر به امر مطلق نوشتهام
ابراهیم اکبریدیزگاه نویسنده کتاب «سیاگالش» عنوان کرد: رمانِ «سیاگالش» در واقع یکی از سهگانههایی است که در باب زیستِ طلبگی و تذکر به امر مطلق نوشتهام. دوتایِ دیگر رمانهایِ «برکت» و «بیروط» هستند که از طریق نشر صاد منتشر شدهاند.
نامزد بخش رمان جایزه جلال درباره وجه تمایز «سیاگالش» با دیگر رمانهایش گفت: امرِ رمان برای من به نوعی تلاش برای تَشبّه به الله است که از طریقِ تمسّک به اسماء الحسنایِ باری، بدیع و خالق و خلّاق تحقق پیدا میکند، تا ره آموزِ زندگی باشد و دوستی را بسط دهد. پس نوشتن هر رمان، تجربه و تلاش خاص خود را دارد چون در هر کدام خلقِ جدید صورت میگیرد. رمانِ «سیاگالش» در واقع یکی از سهگانههایی است که در باب زیستِ طلبگی و تذکر به امر مطلق نوشتهام. دوتایِ دیگر رمانهایِ «برکت» و «بیروط» هستند که از طریق نشر صاد منتشر شدهاند.
اکبریدیزگاه درباره تاثیرات مثبت و منفی جایزه جلال گفت: هر جایزهای اگر به عظمتِ کلمه، حکمت روایت، کرامتِ زبان و عزّتِ نویسنده واقف باشد یقینا جایزهای موثر و الهامبخش خواهد بود و با معرفی و ترویجِ آثارِ معتبر ادبی به زیستن و چگونه زیستنِ انسان در جامعه کمک خواهد کرد وگرنه به در حدِ یک تفنن ادبی و دروهمی ایلی-قبیلهای خواهند ماند و هیچ اثر و تاثیری در جامعه نخواهد داشت.
کتاب «سیاگالش» در 414 صفحه در سال 1400 از سوی انتشارات صاد عرضه شده و اکنون نامزد نهایی بخش رمان جایزه جلال آلاحمد شده است.
نظر شما