دبیر پویش «هیس طوری» از پیوستن بیش از ۶۰ هزار دانش آموز به این پویش خبر داد و گفت: نوجوانان دهه هشتادیها در قالب این پویش با سرگذشت استعمار آشنا میشوند.
وی افزود: هیس طوری با هدف آشنایی نوجوانان با سرگذشت استعمار در قالب مطالعه مجموعه ۱۵ جلدی سرگذشت استعمار به قلم مهدی میرکیایی از آذرماه امسال آغاز شده است و تا اردیبهشت ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.
دبیر پویش «هیس طوری» گفت: در مدت حدود یک و ماه از شروع آغاز این پویش بیش از ۱۵ هزار جلد کتاب از طریق بستر الکترونیک تهیه شده است و نوجوانان با مطالعه این کتابها اقدام به کنشگری کرده اند.
وی با اشاره به اینکه پویش هیس طوری یک پویش کتابخوانی صرف نیست و نوجوانان باید ضمن مطالعه کتاب کنش گری کنند، ادامه داد: ۴ هزار و ۵۰۰ کنش هنری از جمله ساخت پادکست، عکنوشت، پوستر و نقاشی کمیک و … از سوی شرکتکنندگان دریافت شده است.
شریفی با تاکید بر اهمیت درک تاریخ توسط نوجوانان دهه هشتادی افزود: در راستای فهم عمیقتر گوشههای تاریک تاریخ که از نسل امروز مخفی نگه داشته شده است تا به امروز ۶ هزار ریویو نویسی نیز توسط دانش آموزان بر روی کتابهایی که مطالعه کرده اند ثبت شده است.
وی با بیان اینکه در مجموع چند هزار صفحه درباره استعمار مطالعه شده است گفت: هر کتاب میانگین ۱۱۰ صفحه است و به طور تقریبی یک میلیون و ۲۶۰ هزار صفحه کتاب تا به امروز در قالب این پویش توسط دانش آموزان مطالعه شده است.
دبیر پویش «هیس طوری» با اشاره فعال بودن پویش هیس طوری در شبکه شاد نیز اظهار داشت: پویش هیس طوری در بستر شاد نیز تا به امروز به ۱۰۰ هزار دنبال کننده دست یافته است.
وی با اشاره به اهمیت رواج کتابخوانی در بین دهه هشتادیها تاکید کرد: مشارکت در این پویش میتواند به سادگی صورت بگیرد و زمان زیادی را از دانش آموزان نخواهد گرفت طوری که مدت زمان مطالعه برای هر کتاب به طور میانگین ۲ تا ۲.۵ ساعت است و در جریان این پویش تا به امروز ۲ میلیون و ۵۲۰ هزار دقیقه کتاب خوانده شده است.
شریفی گفت: این پویش شبکههای اجتماعی مختلف فعال است و همه روز محتواهای بسیار متعدد و متنوعی با ادبیات نوجوانانه با موضوع تاریخ استعمار منتشر میکند.
وی با اشاره به اینکه نوجوانان تا اواخر فروردین ماه میتوانند در این پویش شرکت کنند گفت: دانش آموزان برای شرکت در این پویش میتوانند به سامانه Hisstori.ir مراجعه کنند.
دبیر پویش «هیس طوری» افزود: دانش آموزان میتوانند پس از مطالعه کتاب در آزمون شرکت کنند و در باره استعمار و ارائه نظر در باره کتابها به کنشگری در چهار قالب، ساخت پادکست یا عکسنوشت، نقاشی کمیک و تصویر سازی اقدام کنند و از جوایز متعدد این پویش بدون قرعه کشی بهره مند شوند.
به گفته وی پویش هیس طوری توسط وزارت آموزش و پرورش و مشارکت دستگاههای تربیتی و فرهنگی و رسانهای کشور برگزار میشود و خانواده عقیق به عنوان مجری طرح در آن نقش آفرینی میکند.
نظر شما