وی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت خیران در حوزه کتابخانه سازی و ورود جدی و تاثیرگذار این قشر توانمند به مقوله فرهنگ کتابخوانی، باید با برنامه ریزی در سراسر استان به خصوص نقاط محروم و روستایی تقویت شود، افزود: از مسئولان انتظار است در این ارتباط برنامه ریزی داشته باشند.
استاندار سمنان با بیان اینکه راهبرد دیگر ما در زمینه کتابخانه های عمومی و در اختیار قرار دادن کتاب برای عموم مردم، استفاده از ظرفیت حوزههای علمیه و دانشگاههای استان است، افزود: راه اندازی کتابخانه های مشارکتی در این زمینه، در نشست انجمن کتابخانههای عمومی استان سمنان پیشنهاد و بررسی شده است.
هاشمی با بیان اینکه راه اندازی کتابخانه های مشارکتی با حوزه و دانشگاه به بهترین شکل می تواند استفاده عامه مردم از کتاب را میسر و تسهیل سازد، بیان کرد: حلقه مفقوده بین کتابخانههای عمومی و کتابخانههای موجود در دانشگاهها و حوزههای علمیه که منابع بسیار خوبی نیز دارند، باید برطرف شود.
وی راهاندازی کتابخانههای سیار به خصوص برای استفاده روستائیان و حواشی شهرها را سومین راهبرد کتابخانه های عمومی در استان دانست و گفت: در آخرین نشست شورای کتابخانههای عمومی استان سمنان بر این موضوع تاکید و از دستگاه های عضو خواسته ایم تا برنامه خود را ارائه کنند.
استاندار سمنان با بیان اینکه بر توسعه کتابخوانی در روستاها تاکید داریم، افزود: کتابخانههای سیار برای دسترسی تمامی آحاد اقشار جامعه به ویژه قشر روستایی که شاید کمتر دسترسی به کتابخانههای شهری داشته باشند، از اهمیت بالایی برخوردار است.
نظر شما