کرمان- سرپرست ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان کرمان با تشریح برنامههای اوقات فراغت بچههای مسجد گفت: طرح «محله دانا» با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در سطح استان برگزار میشود.
سرپرست ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان کرمان افزود: مرحله اول طراحی پوستر با هدف مشارکت هنرمندان در معرفی مساجد در دو بخش استانی و ملی به منظور اطلاع رسانی برنامههای اوقات فراغت انجام و پس از ثبت رد سامانه بچههای مسجد؛ ارزیابی میشوند.
وی توجه به مسجد محوری و مسجد، محله مدرسه در طراحی پوسترهای استانی و جامعیت و فراگیری برنامههای کانونهای مساجد در طراحی پوستر ملی را ملاک ارزیابی دانست.
مهدی خانی ادامه داد: علاوه بر این؛ «رویداد رویش» با دو هدف شناسایی و ساماندهی کانون های فرهنگی هنری تربیت محور در مساجد و احیای رویکرد تربیت محوری در فعالیت های کانونهای مساجد رد حال اجرا است.
وی سومین طرح در برنامه های اوقات فراغت بچههای مسجد را برگزاری «جشنواره امید» به منظور انسجام، ارتقا و جامعیتبخشی به برنامهها و فعالیتهای کانونهای مساجد است با محوریت کودکان و نوجوانان و ارائه ۶ بسته برنامهای عنوان و بیان کرد: مدیران کانونها میتوانند برنامههای خود را بر اساس این بستهها طراحی و اجرا کنند.
سرپرست ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان کرمان این بستهها را شامل قرآن و عترت؛ علمی، فرهنگی تربیتی؛ هنری، ادبی، مهارت و کارآفرینی، ورزشی، تفریحی و اجتماعی و رسانه و فناوری دانست به توضیح راجع به آن پرداخت.
وی ادامه داد: از ۶۶۹ کانون فرهنگی هنری شمال استان کرمان ۲۵۰ کانون برنامههای اوقات فراغت را به صورت ویژه دنبال می کنند و در پایان دوره که ۲۰ شهریورماه است؛ به همه شرکتکنندگانی که در سامانه بچههای مسجد ثبت نام شده باشند، گواهی پایان دوره اعطا و کانونهای برتر تقدیر میشوند.
سرپرست ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان کرمان در بخش دوم سخنانش از رونمایی طرحهای هر مسجد یک پایگاه قرآنی؛ محله دانا و جشنواره ورزشی بچههای مسجد در آینده نزدیک خبر داد و افزود: در طرح اول که با هدف تحقق منویات رهبری در خصوص ترویج فعالیت های قرآنی و ترویج سبک زندگی قرآنی و...انجام میشود؛ شهرستان شهربابک به عنوان پایلوت انتخاب شده است.
وی با بیان اینکه این طرح به مسجدی اطلاق میشود که علاوه بر فعالیتهای عمومی قرآن، اقدام به جلسات هفتگی قرائت مجلسی، مسابقات قرآن محلهای و دورههای آموزشی و روخوانی کند؛ افزود: ترویج فرهنگ مطالعه مفید، نیازسنجی مطالعاتی و تأمین منابع مورد نیاز جوانان، تقویت فعالیت های مردمی در حوزه کتابخوانی، ترویج نهضت مطالعه مفید و افزایش سرانه مطالعه، برگزاری نشستهای کتابخوان، مسابقات کتابخوانی، استعدادیابی و تولیدات صوتی، نذر کتاب، اجرای طرح والدین کتابخوان و برگزاری دوره های نویسندگی و قصه گویی از اهداف این طرح است.
مهدی خانی با بیان اینکه این طرح با اجرای شنبههای با کتاب بیش از یکسال در مسجد سیدالشهدا خیابان مدیریت کرمان در حال اجرا است؛ گفت: در راستای اجرای این طرح شهرستان رفسنجان به عنوان پایلوت انتخاب شده است.
وی اظهار کرد: در این طرح هشت حلقه معرفتی مخاطبین شامل رده سنی زیر ۹ سال؛ ۱۰ تا ۱۵ سال؛ نشست دوستانه ۱۶ تا ۲۵ سال؛ مادران؛ پدران، مادربزرگ ها و پدربزرگ ها داریم که دو مورد اخیر پیشنهاد خود محله بود و مورد استقبال قرار گرفت.
نظر شما