سه‌شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۱
قم قلب تپنده ادبیات کودک و نوجوان است

قم- مدیر بخش ادبیات کودک و نوجوان دفتر آفرینش‌های حوزه هنری با توجه به ظرفیت‌های خوب استان قم در حوزه ادبیات کودک و نوجوان، بیان کرد: قم قلب تپنده ادبیات کودک و نوجوان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) در قم، کمال شفیعی عصر سه‌شنبه در برنامه دورهمی اهالی ادبیات کودک و نوجوان به مناسبت روز ملی ادبیات کودک و نوجوان با عنوان «آن خاطرات شیرین» که در خانه معلم استان قم برگزار شد، گفت: قم با توجه ظرفیت‌هایی که دارد می‌تواند فرصتی خوبی برای ادبیات کودک و نوجوان ایجاد کند.
 
وی یادآور شد: همیشه وقتی اسم قم در ادبیات کودک و نوجوان مطرح می‌شود، ظرفیت‌های فراوان آن به ذهن می‌رسد. به نظرم‌ قم قلب تپنده ادبیات کودک و نوجوان است.
 
شفیعی تصریح کرد: آغوش حوزه هنری برای اینکه فرصت گسترده‌تری فراهم کند به روی همه باز است. تلاش من و همکارانم در حوزه هنری این است که چراغ ادبیات کودک و نوجوان روشن باشد و امروز خوشحالم که به بهانه ادبیات کودک و نوجوان همدیگر را می‌بینیم و درک می‌کنیم.
 
مدیرکل کانون پرورش فکری قم به‌مناسبت بزرگداشت روز ادبیات کودک و نوجوان برنامه‌های متنوعی را تدارک دیدیم که می‌توان به دورهمی ادبی با عنوان «کلبه کلمات» در قالب گفت‌وگوی صمیمانه با شاعران و نویسندگان و آشنایی با روند تولید مجلات اشاره کرد.
 
وی تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های این هفته دورهمی شاعران و نویسندگان استان قم و سایر استان‌ها است که توفیق شد این برنامه را امروز برگزار کنیم و اولین خاطرات نوشتن و شعرخوانی دوستان را با هم بشنویم.
 

غفاری، افزود: بحمدالله مجموعه‌ای در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فراهم شده که به صورت تخصصی قرار است در حوزه ادبیات کودک و نوجوان کار شود.
 
مدیرکل کانون پرورش فکری قم یادآور شد: پیرو گسترش فعالیت‌های ادبیات کودک و نوجوان خانه کتاب و ادبیات ایران برنامه‌ای تحت عنوان «قاصدک» تدارک دیده است که به آموزش شعر و داستان کودک و نوجوان می‌پردازد و به صورت متمرکز طی سه روز متوالی در قم اجرا خواهد شد.
 
در ادامه محمود پوروهاب شاعر و نویسنده کودک و نوجوانف گفت: این روزها صحبت از مرحوم آذر یزدی خیلی می‌شود. تا جایی که من اطلاع دارم او از نظر مالی فقیر بود. زمانی یک نفر برای مصاحبه با ایشان به یزد رفت بالاخره توانست با مرحوم آذر یزدی ملاقات کند. این فرد تعریف می‌کرد رفتند بازار انگور خریدند، از مرحوم آذر یزدی سوال کردم انگور برای چه می‌خواهید، گفت برای ناهار. ما قدر نویسنده‌هایمان را در زمان حیات نمی‌دانیم. به قول فردوسی: پس از مرگ بر من کنند آفرین.
 
وی بیان کرد: مرحوم آذر یزدی به فردی توصیه کرده بود که اول شغل آبرومندی پیدا کنید و بعد بروید سراغ شاعری و نویسندگی چون این شغل مشکل اقتصادی دارد.
 
بابک نیک‌طلب نیز در بخش دیگری از این برنامه، گفت: از سوی دفتر کودک و نوجوان مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری جلساتی را در تهران تحت‌عنوان «بادبادک» که به نقد شعر و ادبیات کودک و نوجوان می‌پردازد، شروع کردیم و بحمدالله از استان‌ها به‌ویژه استان قم استقبال خوبی از این برنامه شد.
 
وی گفت: باید به‌خاطر برگزاری نشست امروز تشکر کنم چرا که زحمت زیادی برای این گونه برنامه‌ها کشیده می‌شود. ای کاش این برنامه‌ها بیشتر شود و دوستانی که در حوزه ادبیات کودک و نوجوان کار می‌کنند با جدیت این نوع برنامه‌ها را گسترش دهند.
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها