«هیچجوریترین اختراع دنیا» عنوان رمان دوجلدی زهرا شاهی با تصویرگری غزاله بیگدلو رونمایی شد.
او با اشاره به اینکه قرار نیست هر داستانی برای هدف از پیش تعیینشدهای نوشته و منتشر شود، افزود: به عقیده من تمام داستانها الزاماً نباید دارای پیام خاصی بوده یا آموزشی باشند.
شاهی شخصیتهای خانواده کتاب «هیچجوریترین اختراع دنیا» را عجیب توصیف کرد و گفت: از نظر بچههای این خانواده، مادرشان دو حالت مادر و نامادری دارد و آنها میخواهند اختراعی کنند که او در حالت مادر باقی بماند تا اینکه در نهایت متوجه میشوند شخصیت مادرشان دوتاست.
وی دوستی، همدلی و کشف استعداد را از مضامین رمان خود برشمرد و به تصویرگری کتاب نیز اشاره کرد: بخش درخور توجهی از جذابیت روایت، حاصل تصویر آن است که غزاله بیگدلو در این اثر به خوبی از عهده این کار برآمده است.
فرزانه رحمانی، نویسنده و کارشناس کتاب کودک و نوجوان نیز در این نشست، با بیان اینکه «هیچجوریترین اختراع دنیا» قابلیت این را دارد که به خوانندگان، ایدههای بسیاری برای نوشتن بدهد، گفت: این نکته برای مخاطبان گروه سنی این کتاب بسیار جالب و جذاب خواهد بود.
وی شخصیتپردازی زهرا شاهی در این اثر را فوقالعاده دانست و افزود: این کتاب به شدت ایرانی است و القاب و اسامی که نویسنده انتخاب کرده آن را بسیار درخشان، سرگرمکننده و لذتبخش کرده است.
نشر افق رمان دوجلدی «هیچجوریترین اختراع دنیا» را با عناوین «رز+ اختراع * فندک» و «مادر + نامادر ÷ سیبزمینی سرخکرده» برای گروه سنی ٧ تا ١١ سال علاقهمند به داستانهای طنزآمیز منتشر کرده است.
در توضیح پشت جلد دوم این کتاب میخوانیم:
«مامان بیشتر وقتها در حالت نامادر است. اما عجیب اینجاست که هر وقت از خانه بیرون میرود به شکل مادر در خانه ظاهر میشود. او تازگیها سختگیرتر شده و تمام تفریحات تابستانی حتی اختراع کردن را ممنوع کرده است. برای همین فری و وزی تصمیم میگیرند وسیلهای اختراع کنند تا مامان را همیشه در حالت مادر نگه دارند.».
نظر شما