شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷
تشریح مراحل و کتاب آموزش واردات از چین

در اینجا به آموزش واردات از چین می‌پردازیم و در انتها تعدادی کتاب در این حوزه معرفی می کنیم.

خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)؛ خیلی از افرادی که قصد دارند واردات از چین را شروع کنند بدنبال یک منبع آموزش واردات از چین یا یک کتاب آموزش واردات از چین هستند تا بتوانند با آگاهی کامل وارد این کار شوند.
 
آموزش واردات از چین
اگر بخواهیم از ب بسم الله آموزش واردات از چین را به شما ارائه دهیم باید بگوییم که بعد از پیدا کردن بازار یک محصول، اولین قدم پیدا کردن تولیدکنندگان یا فروشندگان آن محصول در چین است.

پیدا کردن فروشنده در چین
فروشنده یا تولید کننده کالا را در چین پیدا کنیم و با انها مذاکره نماییم.اما چطوری؟خیلی ها در همین گام اول چون نمی دانند که از کجا باید فروشنده پیدا کنند و فکر می کنند که فرآیند آن سخت است بی خیال ادامه راه می شوند و قید کار را می زنند.
در صورتیکه در شرایط کنونی که تمام حرفه ها و‌ مشاغل در ایران کالاهایشان را از چین تامین می کنند اصلا کار سختی نیست که بخواهید فروشنده پیدا کنید.بلاخره با پرسیدن از دوست و آشنا و مدیرانی که کسب و کار دارند می توانید سرنخ هایی کسب کنید و خیلی راحت با ایمیل زدن به فروشندگان با محصولات و قیمت های آنها آشنا شوید.

یکی دیگر از راه هایی که به شما کمک می کند فروشندگان چینی را پیدا کنید نمایشگاه های بین المللی است.خوشبختانه هرسال در ایران نمایشگاه های مختلف برگزار می شود و اگر سری به آنجا بزنید تعداد کثیری از بازاریاب های چینی را میبینید که کاتالوگ محصولاتشان را در این نمایشگاه ها ارائه می دهند و بازاریابی می کنند.فرصت خوبی است که همانجا با آنها صحبت کنید و با هم آشنا شوید.
سومین راه جستجو در اینترنت و پیدا کردن تولید کنندگان یا فروشندگان کالاهاست.بعضی از افراد سریع سراغ علی بابا و سایت های دیگر می روند که کالا را از آنجا خریداری کنند در صورتیکه اگر بگردید می توانید منابع دست اول برای خرید یک محصول را پیدا کنید.
اما راه آخر که می تواند هم فال باشد هم تماشا هم یک قدمی برای شروع واردات، سفر به چین است. با رفتن به چین می توانید حضوری از آنجا دیدن کنید و با فروشندگان کالاها آشنا شوید.

 
سفارش کالا به فروشنده

بعد از اینکه فروشنده را انتخاب کردید کالاهای خود را سفارش می دهید و شیپر یک پروفرما اینویس به شما می دهد که در آن اطلاعات مربوط به کالا و قیمت آن درج شده است. در صورتیکه همه چیز مورد قبول شما بود با فروشنده بر سر نوع تحویل بار یا همان ترم خرید توافق میکنید.
معمولا ترم خرید Fob و Cfr از بهترین ترم های خرید است.شاید بپرسید ترم خرید چیست؟ در واقع به نوع تحویل بار و انجام امور گمرکی مربوط است. اگر طبق توافق شما با فروشنده ترم خرید fob باشد فروشنده موظف است بار را روی عرشه کشتی یا در هواپیما (در چین)به شما تحویل داده و تمام امور گمرکی را هم انجام دهد.

برای آشنایی با سایت های خرید و ارسال کالا از چین به صفحه سایت های چینی ارسال به ایران مراجعه نمایید.
چنانچه ترم خرید فوب باشد شما خودتان می توانید یک شرکت حمل که قیمت های خوبی دارد را پیدا کرده و به فروشنده معرفی کنید تا خودشان کار حمل نهایی از بندر یا فرودگاه چین به ایران را انجام دهند.
بعد از اینکه سر قیمت و ترم خرید به تفاهم رسیدید شیپر پکینگ لیست که حاوی اطلاعات کامل در خصوص وزن و ابعاد بار است را به شما می دهد.اگر کالای مورد نظر شما آماده نباشد و شیپر بخواهد انرا تولید کند یک پیش پرداخت می گیرد تا فرایند تولید را اغاز کند.در غیراینصورت کالا را خریداری می کنید و مقدمات حمل را شروع می نمایید.
 


پیدا کردن شرکت حمل ونقل بین المللی
شرکت حمل خود را انتخاب می کنید. مسلما باید کار را به شرکتی بسپارید که قیمت و خدمات خوبی دارد.برای استعلام قیمت از شرکت حمل نقل بین المللی یا فریت بار مثل MERLEAD.COM که حمل هوایی و هم حمل دریایی دارند باید کمک بگیرید. پکینگ لیستی که فروشنده به شما داده است را در اختیار کارشناسان شرکت حمل قرار دهید تا بتوانند شفاف و دقیق قیمت حمل را به شما اعلام نمایند.

ترخیص
بار میرسد و شرکت حمل ترخیصیه و قبض انبار آنرا به شما تحویل می دهد تا کار ترخیص را شروع کنید.هم مربوط به رسیدن بار و ترخیص آن است. شما باید از قبل یک ترخیصکار برای انجام فرایندهای گمرکی ایران انتخاب کنید تا بارتان را از گمرک ترخیص کند.

کتاب آموزش واردات از چین
متاسفانه تعداد کتاب آموزش واردات از چین که بصورت اختصاصی و خیلی خوب به مبحث واردات از چین پرداخته باشد انگشت شمار است.در نتیجه ما سعی می کنیم که در خصوص شیوه واردات از چین به شما اطلاعات بدهیم و‌ یکسری کتاب در خصوص مدیریت بازرگانی و نحوه واردات از چین معرفی نماییم.

کتاب راهنمای عملی تجارت با چین یکی از کتبی است که شما را با واردات و صادرات چین آشنا می کند.البته این کتاب در نسخه الکترونیک به فروش می رسد.کتاب صد نکته درباره فعالیت در بازار چین هم کتاب الکترونیک دیگری است که شاید برایتان مفید باشد.
البته کتاب هایی که در حوزه بازرگانی نوشته شده اند هم می توانند به شما کمک کنند.مثل کتاب آموزش اصول تجارت و بازرگانی بین‌الملل. جالب است بدانید در خصوص نحوه واردات از چین و تجارت با این کشور دوره های متعددی هم تهیه شده که می توانید تحقیق کنید اگر این دوره ها به دردتان می خورد آنرا خریداری نمایید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها