وی شناسایی اعضای نوجوان توانمند به عنوان نماینده اعضای مرکز با هدف گسترش فعالیتهای کانون در مدارس در قالب طرح کانون مدرسه را مهم دانست و این موضوع را یکی از رسالتهای فعلی کانون برشمرد.
در حاشیه این دیدار فلاح از عروسکهای دستساز مربیان و اعضای مرکز فسا بازدید کرد.
علی خواجهنژادیان مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس نیز به وجود ظرفیت بالای سرمایه نخبگانی در سطح شهرستان فسا اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که بتوان با استفاده از این فرصت، تعداد مراکز و همچنین خدمات کانون در این شهرستان را گسترش داد.
در ادامه برنامه، فلاح با همراهی مربی کتابخانه سیار روستایی فسا، به روستای ابوذر آباد از توابع زاهدشهر فسا رفت و در برنامه با حضور اعضای کتابخانه و کودکان روستا همراه و به آنان هدایایی را اهدا کرد.
اجرای فعالیتهای قصهگویی و ساخت کاردستی توسط کودکان، زینتبخش این بازدید بود.
مرکز فرهنگی هنری فسا در ۱۵۰ کیلومتری شیراز واقع شده و از سال۱۳۴۳ فعالیت برای کودکان و نوجوانان را آغاز کرده است و در حال حاضر با ۴۹۰ عضو و نزدیک به ۹۰۰۰ جلد کتاب در حال فعالیت میباشد.
معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور همچنین از مرکز فرهنگی هنری سروستان بازدید و از نزدیک با مربی مسئول مرکز دیدار و گفتگو کرد.
فلاح ضمن ابراز خورسندی از عملکرد مناسب مرکز سروستان، بر افزایش تعداد کلاس های رایگان پایه در مراکز، ضرورت عضویت در کانون به عنوان پیش شرط ثبت نام در کلاس های فرهنگی هنری و تقویت کتابخانه های پستی تاکید کرد و یکی از ماموریتهای کانون جهت اعتلای فعالیتهای کانون، جذب استعدادهای ویژه و تمرکز بر امر استعدادیابی مخاطبین، عنوان کرد.
در ادامه فلاح طی بازدید از فضای فرهنگی آموزشی مرکز، معرفی و نمایش ویژه کتب جدیدی که اخیراً به مراکز کانون ارسال شده را یکی از به عنوان نقطه قوت مراکز برشمرد.
علی خواجهنژادیان، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس نیز ضمن ارائه گزارشی از عملکرد کانون فارس، نسبت به معرفی مرکز سروستان و مربیان پرداخت و از دغدغهها و چالشهای موجود در مراکز فارس سخن گفت.
به گزارش ایبنا؛ مرکز فرهنگی هنری سروستان در ۷۰ کیلومتری شیراز واقع شده و از سال ۱۳۶۱ فعالیت برای کودکان و نوجوانان را آغاز کرده است.
نظر شما