پنجشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۲
جشنواره قصه‌گویی «آسنی» در مازندران به کار خود پایان داد

مازندان-نخستین جشنواره قصه‌گویی در مازندران با عنوان «آسنی» با معرفی منتخبان به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) از ساری، مدیرکل کانون پرورش فکری مازندران در آیین اختتامیه نخستین جشنواره قصه‌گویی در مازندران با عنوان «آسنی»، گفت: قصه‌گویی را یک فعالیت موثر تربیتی می‌دانیم و کانون متولی جشنواره قصه‌گویی در سطح کشور است.

حامد فاضلی اظهار کرد: تاثیر قصه در تربیت و رشد و بالندگی فرهنگی حائز اهمیت است، قصه‌های اصیل و کهن ایرانی و بومی و محلی ما باید نسل به نسل منتقل شوند.

وی با تاکید بر اینکه در کنار فضای مجازی، باید فرزندان را به سمت آداب و سنن کهن ایرانی مانند قصه سوق دهیم، افزود: لازم است با چنین جشنواره‌هایی ذهن مسئولان و خانواده‌ها را نسبت به اهمیت قصه‌گویی تبیین کنیم.

جشنواره قصه‌گویی «آسنی» در مازندران به کار خود پایان داد

در ادامه این مراسم، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هم با تبریک هفته ملی کودک و آرزوی شادی و سرزندگی برای کودکان و نوجوانان، از نقش آفرینان این رویداد قدردانی کرد و گفت: این رویداد تلفیقی از فرهنگ و هنر ایرانی بومی و دینی ماست که به هم پیوسته است.

قصه جایگزین ندارد

وی ادامه داد: مورد بعدی فرهنگ و زبان مازندرانی است که هویت بخش فرهنگ ماست و ضرورت دارد در حوزه ادبیات مازندران کار جدی صورت پذیرد و امیدواریم با کمک دستگاه‌هایی مانند کانون در این حوزه موثر عمل کنیم.

جشنواره قصه‌گویی «آسنی» در مازندران به کار خود پایان داد
در این جشنواره از کتاب «قصه‌های ماندگار» و لوح فشرده این کتاب که از سوی اداره کل کانون پرورش فکری مازندران منتشر شده است رونمایی شد.

احسان آهنگر با اشاره به اینکه این جشنواره از ۲ منظر قابل بررسی است، تصریح کرد: نخست اینکه، با وجود فناوری‌های جدید، هنوز نمی‌توان جایگزین موثری برای قصه پیدا کرد و قصه کارکرد عظیم و اصیل خود را حفظ کرده است، امروز قصه به عنوان یک ابزار تربیتی نقش آفرین است و باید از این ظرفیت زیرکانه و هوشمندانه در حوزه تعلیم، تربیت و فرهنگ سازی استفاده کنیم.

جشنواره قصه‌گویی «آسنی» در مازندران به کار خود پایان داد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها