احمد محمدیزاده با اعلام این خبر به خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بوشهر گفت: این زمین در موقعیت مناسبی در مساحتی برابر با پنج هزار مترمربع در منطقه یک شهر بوشهر با همافزایی که میان دستگاههای اجرایی و فرهنگی شکل گرفت، برای ساخت کتابخانۀ مرکزی بوشهر مصوب شد.
وی تأکید کرد: ساخت کتابخانۀ مرکزی در بوشهر در برنامۀ چهارم توسعه آمده و از اینرو به مطالبهای ۲۰ ساله در حوزۀ فرهنگ استان تبدیل شده بود. البته این مطالبه در سال ۱۳۸۹ در دولت اسبق در سفر رئیس جمهور وقت به بوشهر با اختصاص زمینی با مساحت ۱۲ هزار مترمربع در شهرک نیایش مصوب شد اما این پروژۀ بزرگ فرهنگی در دو دولت قبل بهدلیل تأمین نشدن اعتبار بر زمین ماند.
محمدیزاده ادامه داد: این مطالبه و خواستۀ بحق جامعۀ فرهنگی در دولت سیزدهم که نگاه جدی به توسعۀ زیرساختهای کتابخانهای در کشور دارد، زنده و با نگاه ویژهای دنبال شد. نخست تمرکز خود را به ساخت این کتابخانۀ در شهرک نیایش گذاشتیم اما با توجه به اینکه در مرکز شهر بوشهر کتابخانۀ عمومی استانداری وجود نداشت و این شهرک خود دارای پیوست فرهنگی بود، تلاش کردیم تا در طرح مولدسازی زمین مناسبی را برای احداث کتابخانۀ مرکزی در مرکز شهر شناسایی و تصویب کنیم که این مهم در تازهترین نشست کمیته برنامهریزی استان بوشهر به تصویب رسید.
استاندار بوشهر گفت: با نهایی شدن زمین ساخت کتابخانۀ مرکزی، ۱۰ میلیارد تومان برای مطالعه و زیرسازی مرحلۀ اول عملیات اجرایی آن اختصاص یافته است که درصدد هستیم مرحلۀ مطالعۀ آن هر چه سریعتر و به شکل تخصصی انجام شود تا پایان همین امسال کلنگ ساخت کتابخانۀ مرکزی بر زمین زده شود.
به گزارش ایبنا؛ تصویب زمینی با مساحت ۵ هزار متر مربع برای ساخت کتابخانۀ مرکزی بوشهر در نشست کمیته برنامهریزی استان بوشهر که عصر شنبه با ریاست احمد محمدیزاده، استاندار بوشهری و دبیری محسن پاپری، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان بوشهر برگزار شد، محقق شد.
نظر شما