خسرو عباسی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در کرج، اظهار کرد: کارگاه داستان حماسی برای دومین بار در البرز برگزار شد؛ سال گذشته با حضور تیمور آقامحمدی این کارگاه را برگزار کردیم.
وی ادامه داد: این کارگاه از جانب دبیرخانه جایزه داستان حماسی در استانهای مختلف برگزار و نویسندگان و اصحاب صاحب نظر در این زمینه در کارگاه حضور پیدا میکنند.
مسئول واحد آفرینشهای ادبی حوزه هنری استان البرز عنوان کرد: برای اینکه محتوا و ویژگیهای داستان حماسی تبیین و همچنین نویسندگان شهرستانهای مختلف ترغیب شوند تا با محوریت داستان حماسی داستان کوتاه، رمان و داستان بلند خلق کنند و برای جشنواره و جایزه داستان حماسی ارسال کنند، این کارگاهها برگزار میشود.
عباسی افزود: حوزه هنری استان خراسان رضوی دبیرخانه این جایزه ملی است و هر سال در قالب کارگاههای مختلف نسبت به آموزش و تبیین در این راستا اقدام میکنند.
وی اضافه کرد: سال گذشته داور مرحله اول این جایزه ملی بودم که داستانها و رمانهای خیلی خوبی به دبیرخانه ارسال شد؛ برگزیدگان نیز خردادماه امسال معرفی شدند.
مسئول واحد آفرینش هنرهای ادبی حوزه هنری استان البرز یادآور شد: امسال دوره چهارم برگزار و تا آخر دی ماه مهلت ارسال آثار در دو بخش داستان کوتاه و داستان بلند وجود دارد.
عباسی با اشاره به حضور حدود ۳۰ نفر از نویسندگان البرزی در این کارگاه بیان کرد: ابعاد مختلف داستان حماسی، تعاریف و ویژگیهای آن در این کارگاه مورد بررسی، نقد و پرسش و پاسخ قرار گرفت؛ در نهایت نیز مشارکتکنندگان به یک جمعبندی از نحوه نگارش این آثار دست پیدا کردند.
نظر شما