به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، تازهترین اثر داستانی ماشاالله خاکسار با عنوان «مرد پشت آیفون» شامل ۱۳ داستان کوتاه به نامهای «چرا داستاننویس شدم؟»، «عَبِد خَرَکی»، «شکلات مجانی»، «من و جِفری»، «رضا فُگُر»، «جد بزرگوار من»، «سوپر وایزر»، «سونامی»، «گزارش روزانه»، «زیارت»، «مرد پشت آیفون»، «بازنشستهها» و «چرا قصهنویسی را کنار گذاشتم» است.
در بخشی از داستان «چرا داستاننویس شدم؟» که به فرهاد کشوری تقدیم شده است، میخوانیم: «تصمیم گرفتم برای به دیت آوردن روحیه و اقتدارِ از دست رفته، طبق مقاله عمل کنم بهخصوص که حقوق مستمری چند ماههای را که طلب داشتم یکباره به حسابم ریخته بودند. بعد از صاف کردن قرضوقولهها و پرداخت لیست عریض و طویل ستاره و بچهها، خوشحال از پولی که از این پس هر ماه در جیب خواهم داشت، برای اولینبار به فکر خودم افتادم که به جای به دست آوردن دل این و آن، طبق توصیهی مقالهنویس برای دل خودم زندگی کنم تا شاید از میان صدها آرزوی برآروده نشده به یکیشان برسم.»
در معرفی کتاب آمده است: «قد دراز و هیکل گندهاش بیشتر به جان وین، هنرپیشه امریکایی، میخورد. بهخصوص وقتی کلاه حصیری سرش میگذاشت. اگر سرحال بود، مهربان و دستودلباز میشد و روی لقبی که بچهها به او داده بودند حساسیت نشان نمیداد. بفهمینفهمی خوشش هم میآمد. اما وقتی دِمغ بود و به قول خودش اخلاقش گُهمرغی میشد، بد به حال کسی یا کسانی که سر شوخی را با او باز میکردند، واقعاً خر میشد آن هم خر جِفتک پران. در همهی کارها و مسائل شهری و محلی به هر شکل خودش را قاطی میکرد. به قول خودش فرمولش را بلد بود. از کلمهی فرمول خوشش میآمد. وقتی که میخواست از خودش یا کسی تعریف کند بهجا و بیجا از این کلمه استفاده میکرد، «فلانی فرمول کار را بلد است. فرمول زندگی دستش است. بچههایش را با فرمول بار آورده.» و اینکه «با چه فرمولی به اینجا رسیده.» همه، جزو اسرار فرمولش بود.»
نشر نونوشت اخیراً «مرد پشت آیفون» را در ۸۱ صفحه، با شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۸۰ هزار تومان عرضه کرده است.
نظر شما