به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در کرمان، مدیر کل فرهنگ و اشاد اسلامی کرمان در آیین افتتاحیه این نمایشگاه برپایی نمایشگاه کتاب را زمینهساز حضور مردم در محیطهای فرهنگی دانست و گفت: مردم استقبال خوبی از نمایشگاه کتاب سرچشمه داشتند و حدود ۷ میلیارد تومان کتاب خریداری شد. قطعاً استقبال از نمایشگاه کتاب رفسنجان بیشتر خواهد بود و مردم بیشتر خرید میکنند.
محسن روحی با اشاره به علاقه بسیار مردم کرمان به موضوع کتاب و کتابخوانی، تصریح کرد: تلاش داریم نمایشگاه قرآن کرمان را نیز به زودی برپا کنیم که بخشی از این نمایشگاه نیز کتب و محصولات حوزه قرآن است و امیدواریم همزمان با ماه مبارک رمضان این نمایشگاه در رفسنجان نیز برگزار شود.
روحی به انتخاب رابر به عنوان شهر دوستدار کتاب ایران و همچنین کسب عنوان روستای دوستدار کتاب در دو دوره متوالی از سوی روستاهای دهبکری بم و نصرتآباد از سیرجان نیز اشاره کرد و افزود: امیدواریم در سال پیش رو با فعالیتهای متعددی همچون برپایی نمایشگاه کتاب، باشگاههای کتابخوانی، مسابقات کتابخوانی و… با کمک اهالی فرهنگ و هنر و رسانه رفسنجان، این شهر را به عنوان پایتخت کتاب ایران مطرح کنیم.
وی با بیان اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طرحهای متعددی برای حمایت از کتابفروشیها برگزار میکند، خاطرنشان کرد: بخشی از این حمایتها در قالب تخفیفهای فصلی، تعرفههای فرهنگی و… است و ما از حضور کتابفروشیها در نمایشگاهها استقبال میکنیم اما برگزار نشدن نمایشگاه کتاب برای حمایت ازکتابفروشیها راه حل درستی نیست زیرا نمایشگاه سبب شوق و انگیزه در مردم برای خرید و خواندن کتاب میشود.
روحی به برگزاری جشنواره فیلم فجر در شهرستانها پرداخت و این اقدام را در نتیجه توافق با تهیهکنندگان دانست و گفت: ما علاقهمند هستیم تا شهرستانها بتوانند از این فرصت استفاده کنند و امسال نیز پیگیر این موضوع هستیم که امیدواریم محقق شود و ما برای برگزاری جشنواره فیلم فجر در شهرستانها آمادگی داریم زیرا این اقدام میتواند در تحقق عدالت فرهنگی موثر باشد.
نظر شما