به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در یاسوج، محسن جبارنژاد چهارشنبه شب در آیین اختتامیه این جشنواره با بیان اینکه جشنواره کتابخوانی رضوی بزرگترین پویش کتابخوانی کشور است، گفت: این جشنواره سالیانه در سطح ملی برگزار میشود و با استقبال خوبی نیز همراه است.
وی خاطرنشان کرد: این جشنواره در بخشهای کتابخوانی، هنرهای تجسمی، نقاشی، داستانک و شعر برگزار شد.
مسئول دفتر آستان قدس رضوی در استان نیز در ادامه با بیان اینکه اهمیت ماه مبارک رمضان به سبب نزول قران بود، گفت: ۲۵۵ بار واژه کتاب در قرآن تکرار شده و این به سبب اهمیت کتاب و کتابخوانی در دین مبین اسلام است.
ستار هدایتخواه تصریح کرد: معجزه پیامبر اسلام کتاب است و خداوند در اولین آیه وحی شده به پیامبر از او خواست که بخواند.
وی با بیان اینکه کتاب در فرهنگ دینی ما بسیار ارزشمند است، گفت: فرهنگ کتابخوانی آنطور که باید در شان امت اسلام باشد، نیست پس باید پویشهای کتابخوانی چون جشنواره ملی رضوی را بیشتر ترویج بدهیم.
هدایتخواه اضافه کرد: مهمترین راه کسب علم، آگاهی و معرفت کتاب خواندن است و انسان هایی که کم کتاب میخوانند اهل تفکر عمیق نیستند.
نماینده ولی فقیه در استان نیز در ادامه گفت: کسانی که رشد عملی داشتند و به جایگاهی رسیدند همه پرورش یافته کتاب بودند، تاکنون مشاهده نکردیم عالمی بدون کتاب به جایگاهی رسیده باشند.
آیتالله سیدنصیر حسینی با بیان اینکه ما مرهون و مدیون کتاب هستیم، افزود: تمام علومی که در اختیارمان قرار داد مدیون مکتوب کردن این علوم هستند و گرنه آنها را در اختیار نداشتیم.
وی با بیان اینکه باید فرزندانمان را آشنا و علاقهمند به کتاب کنیم، عنوان کرد: اگر جامعهای اهل فرهنگ باشد ارتقاء پیدا میکند زیرا منشا بسیاری از مشکلات به عدم مطالعه و کتابخوانی برمیگردد پس باید این فرهنگ را رشد بدهیم.
امام جمعه یاسوج بیان کرد: نمیتوانیم فضای مجازی را رها کنیم پس باید مطالعه صحیح بیشتر در برنامه های تلفن همراه اتفاق بیافتد.
آیتالله حسینی با اشاره به اینکه باید محتوای کتاب صحیح باشد، افزود: هر مطالعه ای مفید نیست و برخی ها علیه دین و نظام کتاب مینویسند اما خواندن آن ارزشی ندارد.
وی گفت: نظارت بر محتوای کتاب ها مهم است و مسئولان باید شرایطی را به وجود بیاورند که در فضای مجازی کتابها منتشر شود و به راحتی در دسترس مردم قرار بگیرد.
نظر شما