به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری راوی با بیان اهدافِ کلی جایزه ادبی «سیمین» گفت: توسعه فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، حمایت از استعدادهای داستاننویسی، تجلیل از بانوی بزرگ داستاننویسی ایران، سیمین دانشور و تشویقِ استعدادهای نوظهور نویسندگی و انگیزهبخشی به نوقلمان ازجمله اهداف این جشنواره ادبی داستانی است.
سیدمحمدحسین حسینی، دبیر این جایزه ادامه داد: علاقهمندان پس ازانتشارفراخوان داستانهای خود را با موضوع آزاد و بدون هیچ محدودیتِ موضوعیِ خاصی به دبیرخانه این جشنواره ارسال کردند و بیش از .۴۵۰ داستان ارسالی مورد بررسی و ارزیابی قرارگرفتند.
مدیرعامل موسسه فرهنگی و هنری راوی افزود: شرکتکنندگان به لحاظِ موضوعی کاملاً آزادانه بدون محدودیت موضوعی شرکت کردند و جشنواره بدون هیچگونه محدودیتی پذیرای آثار داستاننویسان جوان بوده است؛ البته- از هر نفر فقط یک داستان پذیرفته شده است.
وی درباره نحوه انتخاب آثار برگزیده هم گفت: در مرحله نخست آثار رسیده توسطِ ساجده اسدی، کارشناس ارشد ادبیات بررسی شدند و سپس آثار ارسالی که به لحاظ رعایت شرایط اولیه مورد تایید قرار گرفته بودند در مرحله بعد توسط هیئت داوران شامل سودابه فرضیپور، داستاننویس و منتقد، سعیده اسداللهی، مدرس دانشگاه، شهرام احمدزاده، مدرس دانشگاه، مهدیه کوهیکار، داستاننویس و سیدمحمدحسین حسینی منتقد و داستاننویس مورد بررسی و داوری قرار گرفتند.علاقهمندان تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ فرصت داشتند تا آثار خود را در وبسایت موسسه بارگذاری کنند. از صاحبان آثار برگزیده که شامل سه اثر برگزیده و هفت تقدیری است در مراسم پایانی که هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ همزمان با بزرگداشت بانوی بزرگ داستاننویسی ایران برگزار میشود، تجلیل به عمل میآید.
این مراسم، هشتم اردیبهشت، ساعت ۱۷:۳۰ در ساختمان سنایی واقع در تهران، خیابان سنایی، نرسیده به خیابان مطهری، کوچه ۲۱، طبقه دوم برگزار میشود.
نظر شما