معصومه حسنی خونسار، در حاشیه بازدید از کتابخانه در حال تکمیل شهرستان قروه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) اظهار کرد: کتابخانه عمومی شهرستان قروه در زمینی به مساحت یک هزار و ۴۱۰ متر مربع و با زیربنای یک هزار و ۲۰۰ متر مربع در سه طبقه احداث شده است.
وی با اشاره به اینکه عملیات کلنگزنی و ساخت این کتابخانه از سال ۸۹ آغاز شده، افزود: متاسفانه چندین سال ساخت این پروژه فرهنگی به دلیل نبود اعتبار متوقف شده بود که خوشبختانه با پیگیریها و حمایتهای مسئولان و خیران، مراحل تکمیل، تجهیز و راهاندازی آن در حال انجام و تلاش میشود در آینده نزدیک شاهد بهرهبرداری از آن باشیم.
مدیر کل کتابخانههای عمومی استان کردستان با بیان اینکه کتابخانه عمومی شهرستان قروه با نام رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی مزین شد، این کتابخانه گفت: پروژه ساخت کتابخانه عمومی شهرستان قروه در راستای توسعه فضاهای فرهنگی و ارتقای سطح دسترسی مردم به کتاب و کتابخوانی احداث شده است.
حسنی خونسار، به بخشهای این کتابخانه اشاره کرد و افزود: این کتابخانه شامل بخشهای مختلفی از جمله سالن مطالعه برادران و خواهران، سالن vip مطالعه برادران و خواهران، بخش کودک، بخش نشریات، مرجع و منبع، و اتاق مطالعه گروهی است.
وی با تاکید بر اینکه دسترسی عموم مردم به کتاب و کتابخانه امری ضروری است، اظهار امیدواری کرد: امیدواریم با افتتاح این کتابخانه، شاهد افزایش سرانه مطالعه و اشاعه فرهنگ کتابخوانی در بین مردم شهرستان قروه باشیم.
مدیر کل کتابخانههای عمومی استان کردستان با اشاره به نقش کتابخانهها در توسعه فرهنگی، بیان کرد: یکی از مهمترین عوامل در توسعه جوامع، فرهنگ فردی است و کتابخانههای عمومی در شکل گیری این فرهنگ نقش اساسی ایفا میکنند.
حسنی خونسار ادامه داد: وجود مسئولان دلسوز و علاقمند به حوزه کتاب نقش بسیار مهمی در ارتقای سرانه مطالعه دارد و خوشبختانه این رویکرد در حال حاضر در استان کردستان بسیار مثبت و امیدوار کننده است.
وی از کتابخانه های عمومی به عنوان پایگاه های فرهنگی و اجتماعی نام برد و اضافه کرد: توسعه فرهنگی کشور با ارتقای شاخص سرانه مطالعه از مهمترین اهداف این نهاد فرهنگی است، بنابراین باید بیش از پیش از سوی مسئولان و خیرین حمایت شود.
مدیر کل کتابخانههای عمومی استان کردستان در ادامه با اشاره به تعداد کتابخانههای فعال در شهرستان قروه یادآوری کرد: پنج باب کتابخانه عمومی نهادی شهرستان شامل کتابخانه شهید مدرس و شهید آوینی در شهر قروه، علامه دهخدا در شهر دلبران، شهید مومنی در شهر سریش آباد و شهدای دزج در شهر دزج فعال است.
حسنی خونسار تعداد اعضای فعال کتابخانه های عمومی شهرستان قروه را چهار هزار و ۲۶۶ عضو اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۲ هزار و ۶۳۸ عضو خانم و یک هزار و ۶۲۸ عضو دیگر آقا هستند.
وی همچنین گفت: همچنین بالغ بر ۸۲ هزار نسخه کتاب با موضوعات متنوع در کتابخانههای عمومی شهرستان قروه در دسترس علاقهمندان قرار دارد.
نظر شما