مجتبی جودکی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اهواز با بیان اینکه کتاب برای بهشت در ۸۸ صفحه توسط انتشارات اریترین منتشر شده است، اظهار کرد: در این کتاب ۶۷ جمله انگیزشی از دیدگاه شخصی بر محوریت فرهنگی، رفتارهای اجتماعی و اخلاق با ترجمه انگلیسی به چاپ رسیده است.
جودکی با اشاره به اینکه به علت شرایط اقتصادی تنها موفق به انتشار ۱۰۰ نسخه از کتاب شده، بیان کرد: در تلاش هستم که چاپ دوم کتاب برای بهشت را با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه منتشر کنم زیرا کتاب مصور است و به نسبت هزینه بیشتری برای چاپ دارد.
وی ادامه داد: جهان واقعاً یک دهکده شده و من دوست دارم از موضوعاتی بنویسم که برای هر آدمی در هر نقطه از دنیا خواندنی و مفید باشد.
این نویسنده خوزستانی با توضیح اینکه کتاب مهمترین رکن توسعه فرهنگی یک کشور است، تصریح کرد: با توجه به اینکه تولیدکتاب مناسب، نقش مهمی در ترویج و گسترش اندیشه فردی دارد و زیربنای توسعه فرهنگی کشورهای مترقی بهشمار میآید؛ اما متأسفانه فرهنگ و هنر مورد بیمهری قرار گرفته و کمتر نویسنده حمایت میشود.
جودکی ادامه داد: کتاب و به دنبال آن نویسنده از جایگاه و اهمیت کمتری برخوردار است و اغلب مسئولان در کشور ما دغدغه کتاب و خواندن را ندارند. از طرفی با وجود تورم هزینههای نشر چاپ بسیار زیاد شده است و نویسنده از انتشار کتاب خود لذت نمیبرد بلکه بعد از آن به علت هزینههای هنگفت چاپ و نبود حمایت عملی مسئولان خسته و دلزده می شود.
وی گفت: به باور من اگر شاعرانی چون: سعدی، حافظ، فردوسی و… زنده بودند، قطعاً با این شرایط نمیتوانستند کتاب بنویسند. حوزه فرهنگ و هنر و کتاب خیلی کوچکتر شده و کتابخوانان کم و نویسندگان در آینده کمتر میشوند. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید تسهیلاتی برای نویسندگان در نظر بگیرد تا نویسنده برای چاپ کتاب دست و دلش نلرزد و بتواند کتاب را با تیراژ کافی در اختیار مخاطب قرار دهد.
جودکی عنوان کرد: دل بستن به جذب مخاطب در فضای مجازی یا فروش در این فضا نیز نتیجه چندانی ندارد و حس و حال کتاب کاغذی برای مخاطب جذابیت بیشتری دارد.
نظر شما