شنبه ۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۶
جهاد فرهنگی کانون «محبان الحسین» در روستای چهکند بیرجند

خراسان جنوبی- مدیر کانون محبان الحسین(ع) روستای چهکند بیرجند از اقدامات فرهنگی این کانون از ابتدای سال جاری تاکنون خبرداد.

مهدی علی اکبری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بیرجند گفت: اقدامات فرهنگی که در این روستا توسط این کانون اجرا شده است شامل راه اندازی گروه سرود، تاسیس کتابخانه، جمع آوری کمک‌های مردمی و جمع آوری خاطرات دلاوران دوران دفاع مقدس و … در روستای چهکند بیرجند خبر داد.

وی با اشاره به اینکه کانون محبان الحسین (ع) روستای چهکند در سال جاری اقدام به برگزاری تمام مراسم فرهنگی هنری جاری کرده است افزود: این کانون در راستای برگزاری مراسم، به دعوت مسئولان استانی برای برگزاری جلسات فرهنگی و نیز دعوت مداحان مطرح بیرجند برای جلسات مذهبی از طریق جمع آوری کمک های مردمی اقدام کرده است.

مدیر کانون محبان الحسین روستای چهکند شهرستان بیرجند در ادامه گفت: کارگاه‌های کودک و نوجوان مناسبتی در کنار برنامه‌های فرهنگی و مذهبی، اهدای هدیه به کودکان، تقدیر و تشکر و… از اقدامات مهم در راستای برگزاری این مراسم بوده است.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ موفق به تشکیل گروه سرود منتظران ظهور و نیز هیئت کودک و نوجوان در محل مسجد محبان الحسین (ع) روستای چهکند شدیم، افزود: این مهم با همکاری خانواده های دارای فرزند کودک و نوجوان محقق شد.

علی اکبری ادامه داد: علاوه بر این بستری برای شناسایی استعدادهای نوجوانان در محیط مسجد فراهم شد که با برگزاری کلاس‌های هدفمند در راستای علایق و استعداد نوجوانان بتوانیم گام موثری برداریم.

مدیر کانون محبان الحسین روستای چهکند شهرستان بیرجند عنوان کرد: طی شش ماه ابتدایی امسال موفق به تاسیس و افتتاح کتابخانه‌ی منتظران ظهور با بیش از ۱۰۰ جلد کتاب در محل مسجد محبان الحسین (ع) روستای چهکند شدیم و این مهم با همکاری مدیران فرهنگی بیرجند و همت اعضای کانون محقق شد.

علی اکبری اظهار داشت: با توانمندسازی اعضای نخبه و باانگیزه کانون، موفق به جمع آوری خاطرات دلاوری‏ های اعضای کانون در دوران هشت دفاع مقدس شدیم که در قالب یک کتاب، در حال چاپ است.

وی با اشاره به شرکت بیش از ۱۷۰ نفر در طرح «مسجد، کانون نشاط» کانون فرهنگی هنری محبان‌الحسین (ع) روستای چهکند گفت: از این تعداد ۸۰ نفر کودک و نوجوان و ۹۰ نفر نیز جوان و میانسال بودند.

علی اکبری در پایان عنوان کرد: در طرح «مسجد، کانون نشاط» بیش از ۲۵ برنامه آموزشی در قالب کلاس و کارگاه برگزار شد که تمام سنین را از ۵ تا ۵۰ سال پوشش می داد و این کارگاه ها و کلاس ها در سه سطح مقدماتی، متوسطه و پیشرفته به صورت رایگان برگزار شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها