به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بجنورد، مجتمع آموزش عالی فنیومهندسی در شهرستان اسفراین واقع شده است. این مجتمع با عنوان آموزشکده فنیومهندسی اسفراین فعالیت خود را با پذیرش ۶۰ دانشجو در بهمن سال تحصیلی ۹۱-۹۰ در دو رشته ریختهگری و مکانیک در مقطع کاردانی آغاز و در سال تحصیلی ۹۲-۹۱ دو رشته مهندسی مکانیک و مهندسی مواد در مقطع کارشناسی نیز به این مجموعه اضافه و به دانشکده فنی و مهندسی اسفراین و سپس در سال ۱۳۹۲ به مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین ارتقاء یافت.
تعداد دانشجویان مشغول به تحصیل این مجتمع در حال حاضر ۱۵۳۰ نفر است و تعداد فارغالتحصیلان این مجتمع تاکنون به ۲ هزار ۷۵۲ نفر هستند.
مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین هم اکنون دارای ۶۳ عضو هیات علمی، ۹۳ عضو غیر هیات علمی و ۲۰ رشته، گرایش فعال در حوزه فنیومهندسی است.
این مجتمع دارای پنج رشته کارشناسی ارشد (مهندسی مواد و متالوژی گرایش شناسایی و انتخاب مواد، مهندسی برق گرایش سیستمهای انرژی، مهندسی شیمی گرایش سیستمهای انرژی، مهندسی مکانیک گرایش سیستمهای انرژی، مهندسی شیمی گرایش ترموسینتیک و کاتالیست)، ۱۱ رشته کارشناسی پیوسته (مهندسی مکانیک، مهندسی مواد و متالورژی، مهندسی برق، مهندسی صنایع، مهندسی کامپیوتر، مهندسی عمران، علوم مهندسی، مهندسی ایمنی و بازرسی فنی در صنایع نفت و گاز، مهندسی شیمی، مهندسی ساخت و تولید، مهندسی انرژی و علوم مهندسی)، ۲ رشته کارشناسی ناپیوسته (کارشناسی ناپیوسته مکانیک ساخت و تولید، کارشناسی ناپیوسته مهندسی کامپیوتر نرم افزار) و ۲ رشته کاردانی (کاردانی مواد، کاردانی مکانیک) است.
کسب مجوزهای لازم برای ارتقا به دانشگاه صنعتی
بر اساس آخرین گزارش رتبهبندی دانشگاههای کشور توسط موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) این مجتمع در رتبه ۱۱ دانشگاههای صنعتی کشور قرار دارد.
در حال حاضر مجتمع آموزش عالی اسفراین تمامی مجوزهای لازم برای ارتقاء به دانشگاه را کسب و در آیندهای نزدیک به دانشگاه صنعتی ارتقاء خواهد یافت و این مرکز آموزش عالی دارای ۷۹۹۰۰ متر زیربنای کل است.
بهرهگیری از نیروهای جوان و توانمند در تیم مدیریتی این مجتمع
با توجه به بهرهگیری از نیروهای جوان و توانمند و دارا بودن فضاهای فیزیکی مناسب و وجود بسترهای صنعتی مناسب در شهرستان (دو صنعت منحصر به فرد فولاد و لوله گستر که در خاورمیانه کم نظیر هستند) و همچنین نظر به طرح آمایش و ماموریت گرایی آموزش عالی، به عنوان دانشگاه صنعتی شمال شرق کشور نقش خود را در رشد و توسعه همه جانبه ایران اسلامی و تربیت نیروی جوان متخصص و توانمند به خوبی ایفا نماید.
حالا این مجتمع صنعتی با برگزاری پنج دوره کنفرانسهای ملی سهگانه موفق شده است در آستانه برگزاری ششمین دوره برگزاری این کنفرانس علمی با سه محور دستاوردهای نوین در مهندسی برق، کامپیوتر و صنایع- مهندسی مکانیک، عمران و فناوریهای پیشرفته و دستاوردهای نوین در مهندسی مواد، مهندسی شیمی و ایمنی صنعتی با مشارکت دانشگاهها، صنایع و شرکتهای دانش بنیان شده است.
پذیرش نهایی ۴۰۰ مقاله در ششمین دوره کنفرانس
علی قربانیان، دبیر ششمین کنفرانسهای ملی مجتمع آموزش عالی فنیومهندسی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) گفت: در مجموع ۳ کنفرانس ۷۰۲ مقاله دریافت شده که قریب به ۴۰۰ مقاله مورد پذیرش قرار گرفته است.
وی بیان کرد: با اعلام فراخوان این کنفرانس توسط دبیرخانه، در اول اردیبهشتماه سال جاری پذیرش مقالات آغاز و در دو مرحله پذیرش مقالات تا ۳۰ مهرماه تمدید شد.
قربانیان افزود: این کنفرانس به مدت دو روز در روزهای ۱۵ و ۱۶ آبانماه بصورت حضوری و مجازی در مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین برگزار خواهد شد.
وی تاکید کرد: نسبت به دوره پنجم ارسال و پذیرش مقالات با افزایش ۵۰ درصدی روبرو بوده است.
ارسال مقالات از دانشگاههای برتر کشور
قربانیان با اشاره به حضور دانشگاههای معتبر شرکتکننده در این کنفرانس تصریح کرد: بیش از ۱۴۰ دانشگاه و موسسه پژوهشی و آموزشی به این کنفرانس ارسال مقاله داشتهاند.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاههای برتر کشور از جمله امیرکبیر، علموصنعت، فردوسی، تهران، شهید بهشتی و صنعتی اصفهان برای شرکت در ششمین دوره کنفرانسهای ملی فنیومهندسی مقالات خود را ارسال کردهاند.
حضور استانهای مختلف از ۴ گوشه جغرافیای ایران
قربانیان با اشاره به استانهای شرکتکننده در این دوره از کنفرانس گفت: از ۴ گوشه مناطق جغرافیایی ایران از جمله آذربایجانها، خوزستان، سیستان بلوچستان و خراسان بزرگ دریافت مقاله داشتهایم.
وی بیان کرد: در مجموع بیش از ۲۰۰ داور در کنفرانسهای فنیومهندسی مشارکت داشتهاند.
قربانیان گفت: بیش از ۱۶ دانشگاه و صنعت در برگزاری این کنفرانس مهم ملی در حوزه صنعت حمایت خود را اعلام و نقش موثری در برگزاری این کنفرانس داشتهاند.
وی تاکید کرد: این کنفرانس دارای نمایه isc معتبرترین منابع داخلی است که مورد تایید وزارت علوم و دارای امتیاز برای دانشجویان و اساتید است.
قربانیان مطرح کرد: دومین نمایشگاه فناوری و صنعت در حاشیه ششمین کنفرانس ملی فنی و مهندسی دایر خواهد شد.
به گزارش (ایبنا)، این کنفرانس در روزهای سهشنبه و چهارشنبه هفته جاری با حضور اقشار مختلف علمی به صورت حضوری و مجازی برگزار خواهد شد.
نظر شما