شنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۹
داستانی کوتاه از ابراهیم گلستان مورد بررسی قرار گرفت

خراسان‌رضوی - در نشست «جمع‌خوانی و بررسی داستان کوتاه»، داستان «ماهی و جفتش» اثر ابراهیم گلستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در مشهد، هم‌زمان با هفته کتاب و کتابخوانی، نشست «جمع‌خوانی و بررسی داستان کوتاه» ظهر امروز با محوریت داستان «ماهی و جفتش» اثر ابراهیم گلستان، به همت کانون کتاب و اندیشه دانشگاه فردوسی مشهد در مجتمع کانون‌های فرهنگی و هنری این دانشگاه برگزار شد.

این رویداد فرهنگی فرصتی مناسب برای علاقه‌مندان به ادبیات و داستان‌خوانی فراهم کرد تا در فضایی صمیمی و دوستانه به تبادل نظر بپردازند.

در این جلسه، شرکت‌کنندگان داستان کوتاه «ماهی و جفتش» را خواندند و سپس به بحث و گفت‌وگو درباره مفاهیم عمیق و زیرلایه‌های این اثر پرداختند.

بررسی رئالیسم در داستان‌های کوتاه ایرانی نیز از دیگر موضوعات جذاب این نشست بود که با ارجاع به بخش‌هایی از کتاب «داستان کوتاه در ایران» اثر دکتر پاینده، به دانشجویان کمک کرد تا بیشتر با این سبک ادبی آشنا شوند و ابعاد مختلف آن را کشف کنند.

علاوه بر این، جلسه به بررسی آثار هنری ابراهیم گلستان اختصاص یافت. شرکت‌کنندگان با آثار مکتوب و بصری این هنرمند بزرگ آشنا شدند و در مورد زندگی و تجربیات او بحث کردند. پس از گفتگو راجع به سرگذشت ابراهیم گلستان، تأثیرات زندگی گلستان بر آثارش یکی از نکات جالب توجهی بود که مورد توجه دانشجویان قرار گرفت.

در حاشیه این جلسه، کتاب «جوانمرگی» که مجموعه‌ای از داستان‌های ایرانی به انتخاب هوشنگ گلشیری است، نیز معرفی شد. این کتاب به عنوان منبعی ارزشمند برای علاقه‌مندان به ادبیات معاصر ایران معرفی شد و فرصتی دیگر برای گسترش دامنه مطالعه و شناخت ادبیات داستانی فراهم آورد.

این نشست، نه تنها به منظور ارتقاء فرهنگ کتابخوانی برگزار شد بلکه بستری مناسب برای تبادل نظرهای علمی و فرهنگی میان دانشجویان فراهم آورد.

برچسب‌ها

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • معصومعلی صیدی(داستان نویس ومنتقدادبی) IR ۱۵:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۸
    امروزه با همت انجمنهای ادبی دانشگاهها ویامراکزکتابخوانی،جوانان در راه ارتقای بهتروبیشترادبیات داستانی میباشند.واقع بینی در دیدگاههاوباتوسل به یکی از آیات قرآن که میفرماید:به بندگانم آموختم که ازمیان اندیشه ها،دست به انتخاب بهترین ها بزنند.درجهان پهناورونفوس میلیاردی انسانها ،بایدگوناگونی سلایق و اندیشه ها را پذیرفت وآنراامری واقع بینانه تلقی نمود.انسان امروزی نمیتوانندصرفابا اتکا به یک دیدگاه فردی وانتزاعی،به کشف واقعیتهای موجودپیرامون خود بپردازد.وبرای حل بسیاری مسائل نظری،نیازمند یک همزیستی مسالمت آمیزبادیگردیدگاههامیباشد.وبرای برون رفت ازبن بستهای موجود،لاجرم نیازمندچنین همزیستی ای میباشد.مطمئنا در پناه این رویکردمیتوان به راه حلهای بهتروتازه ای در تعریف از مقوله ها(خاصه ادبیات داستانی)دسترسی پیدانمود.هنرتنها زبان مشترک انسانها برای ترجمان دردهایشان میباشد.هنربه گونه ی مرهمی است که برهرزخمی کارساز است.واکنون با روشن بینی وحول یک شعار، درکنار هم،وباهم،به تعاریف تازه ی نظری درباب هنروادبیات رسید.وبرای دستیابی به چنین راه حلی نیازبه نشستهای بیشتری میباشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها