چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۳
بیش از ۲۴۰ هزار جلد کتاب از آبان ۱۳۸۴ تا آبان ۱۴۰۳ در استان ایلام توزیع و اهدا کرده‌ام

ایلام-مروج پیشکسوت کتاب در استان ایلام از اهدا و توزیع بیش از ۲۴۰ هزار جلد کتاب از آبان ۱۳۸۴ تا آبان ۱۴۰۳ در استان ایلام خبر داد.

عبدالعباس محمدی پیشکسوت ترویج کتاب و کتابخوانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در ایلامف ضمن تبریک هفته کتاب و کتابخوانی گفت: به لطف خدا و همکاری ادارات فرهنگی، ناشران و مؤلفان و علاقه‌مندان به توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی، از سوی موسسه خیریه امیرابوالفضل ایلام کتاب‌های مختلف در موضوعات متنوع برای عموم مردم توزیع و اهدا کرده‌ام.

وی با اشاره به اهمیت فرهنگ‌سازی کتاب و کتابخوانی در جامعه گفت: کتاب، یک جریان فرهنگی است و باید تمام زمینه‌های توسعه فرهنگ کتابخوانی در جامعه، توسط مسئولین و دستگاه‌های فرهنگی و ادارات و نهادهای خصوصی و مؤسسات فرهنگی و خیریه مهیا شود.

وی ادامه‌داد: ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه باید به یک نهضت و جریان قوی و عمومی با مشارکت و همکاری و تعامل حداکثری مردم و مسئولین تبدیل شود.

مروج پیشکسوت کتابخوانی در استان ایلام ادامه داد: هفته کتاب و کتابخوانی فرصت خوبی برای تمرکز بیشتر بر مقوله کتاب است تا اهمیت و ضرورت این رفتار فرهنگی بیش از پیش نهادینه شود.

وی در پایان از ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی و اوقاف و امور خیریه استان ایلام و جامعه المصطفی (ص) العالمیه، تعدادی از ناشران قم، افراد حقیقی و علاقه‌مندان به توسعه و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در ایلام که با او در طول سال همکاری داشته‌اند تقدیر و تشکر کرد.

مدیر مؤسسه خیریه امیرابوالفضل ایلام ادامه داد: اهدای کتاب و توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی یک رفتار صحیح فرهنگی و آگاهانه است که باید به عنوان یک فرهنگ غالب در جامعه نهادینه شود.

وی با اشاره به موضوع کتاب‌های اهدایی گفت: موضوع اغلب کتاب‌های اهدایی قرآن و ادعیه، مذهبی، داستانی، ادبیات، سباست، روان‌شناسی، دفاع مقدس، کودک و نوجوان، مفاتیح‌الجنان و آثاری از مؤلفان ایلامی و مجموعه اشعار کردی، داستان‌های علمی و تخیلی، موضوعات سیاسی و اقتصادی است که با همکاری اعضای افتخاری موسسه آنها را در میان کودکان و نوجوانان و عموم مردم توزیع و اهدا کرده‌ام.

محمدی ادامه داد: با توجه به تنوع و جذابیت فضای مجازی که وارد فضای زندگی مردم شده، ضروری است که مولفان و ناشران کتاب‌های متناسب. جذاب و سرگرم‌کننده و البته با قیمت مناسب چاپ و منتشر کنند.

وی تصریح کرد: اولویت من در توزیع و اهدای کتاب، مناطق محروم و کم برخوردار، مساجد و حسینیه‌ها و مدارس روستایی و عشایری و مساجد روستایی است.

به گزارش ایبنا؛ عبدالعباس محمدی، متولد سال ۱۳۳۰ در شهر مرزی مهران در استان ایلام است و لیسانس علوم تربیتی دارد. وقف و اهدای کتاب و تأسیس کتابخانه را از سال ۱۳۵۰ در همین شهر آغاز کرده است. وی با شروع جنگ به ایلام مهاجرت کرد و کارش را جدی‌تر ادامه داد. با تأسیس مؤسسه خیریه نیک‌اندیش امیرابوالفضل ایلام به تلاش‌هایش در امور خیریه به طور رسمی ادامه داده است. او در سال‌های: ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ به عنوان مروج پیشکسوت در حوزه کتاب و کتابخوانی از سوی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان انتخاب و تقدیر شد.

عبدالعباس محمدی تاکنون بیش از ۲۴۰ هزار جلد کتاب در میان جوامع مختلف هدف توزیع و اهدا کرده است.

سی‌ودومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی، با شعار «خواندن برای همدلی» از بیست‌وسوم تا سی‌ام آبان ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها