فاطمه زهرا دلاکه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بیرجند گفت: از کودکی پدر و مادرم داستانهایی که از کتابخانه میبردم را برایم میخواندند و من هنگامی که هنوز خواندن و نوشتن بلد نبودم، با استفاده از تصاویر کتاب داستانهایی را میساختم.
وی با اشاره به اینکه از کودکی حتی قبل از عضویت در کتابخانه استاد سعیدی هم به کتاب خواندن علاقه داشتم، افزود: یکی از مهمترین و بهترین سرگرمیهای من کتاب خواندن است و برای همین عضو این کتابخانه شدم تا بتوانم از کتابهای متنوع آنها با موضوع های جذاب و سرگرم کننده استفاده کنم.
دلاکه گفت: هنگامی که خواندن و نوشتن و فرا گرفتم، برای خواهرانم کتابها را میخواندم و این باعث ایجاد علاقه در آنها شد و آنها نیز عضو کتابخانه شدند.
وی با بیان اینکه در ۹ سالگی علاقه من به قرآن خواندن باعث اقدام من به حفظ جزء ۳۰ قرآن کریم شد، اظهارکرد: خواندن قرآن باعث آرامش قلبی و روحی من می شود.
وی بیان کرد: اولین داستان من با عنوان جوانهای با دل سنگ بود که روایت دختربچهای در میان هیاهو زلزله سال ۱۴۰۱ در ترکیه را بیان میکند و توانستم در مسابقات شهرستانی مقام سوم را کسب کنم.
وی ادامه داد: قبل از نوشتن این داستان، من داستانهای دیگری در زمینه رمان نوجوان نوشته بودم که هنوز نیمه تمام هستند و به چاپ نرسیده است و اولین داستان را در ۱۱ سالگی نوشتم که روایت داستانهای کودکانه هستند و تخیلی بود.
این نوجوان کتابخوان ادامه داد: من دوست دارم روزی نویسندهای شوم و بتوانم کتابهای جذابی را بنویسم و چاپ کنم به طوری که چندین بار تجدید چاپ شود.
وی در پایان گفت: همچنین دوست دارم کتابهای جذاب انگلیسی را هم بخوانم و بعدها مترجم توانمندی در حوزه داستان نویسی شوم.
نظر شما