نويسندگان كتاب «سياست، دين و فرهنگ، مطالعهاي بينرشتهاي» با بررسي تلفيقي اين سه حوزه، مباحث مشترك آنها را شناسايي كردند و به تبيين آنها پرداختهاند. تبليغات و سكولاريسم از جمله حوزههاي مشترك اين سه مبحث به شمار ميآيند.\
افتخاري ادامه داد: همچنين نويسندگان اين كتاب، مبحث تبليغات، زاويه فرهنگ، سياست و سكولاريسم را از منظر فرهنگ و دين بررسي كردهاند.
وي افزود: اين نويسندگان براي ارايه مطالبي يكدستتر، چارچوبي محتوايي براي آن در نظر گرفتند. بر اين اساس، هر يك از حوزههاي دين، فرهنگ و سياست، موضوع قرار گرفت تا نسبت آنها با دو حوزه ديگر سنجيده شود.
اين نويسنده و مترجم با اشاره به مشاركت بيست و شش نويسنده در نگارش اين اثر گفت: از برخي از اين نويسندگان بيش از يك مقاله در كتاب وجود دارد.
عضو هيات علمي دانشگاه امام صادق(ع) مطرح كردن بحث مطالعات ميانرشتهاي و اهميت آن را اصليترين هدف نگارش اين اثر ذكر كرد و گفت: بنياد دانشگاه امام صادق(ع) بر مبناي معارف اسلامي و مباحث سياسي شكل گرفته، بنابراين از ساختاري ميانرشتهاي برخوردار است.
وي افزود: نويسندگان كتاب كه بيشتر آنها از اعضاي هيات علمي اين دانشگاه هستند، به دليل تسلط بيشتر به اين مباحث، به نگارش كتاب اقدام كردند. موضوعات كتاب نيز بر اساس نياز و علاقه مخاطبان انتخاب شدهاند.
كتاب «سياست، دين، فرهنگ، مطالعهاي بينرشتهاي» به تازگي از سوي انتشارات دانشگاه امام صادق(ع) منتشر شده است.
نظر شما