یکشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۰
«وين داير» هم به دنبال معناي زندگي رفت

«وين داير» در كتاب «دگرگوني» مهم‌ترين دغدغه انسان‌ها را معنادار بودن زندگي‌هايشان مي‌داند. او مي‌كوشد سوال‌هاي ازلي و ابدي انسان‌ها نظير «از كجا آمده‌ام؟» را پاسخ دهد.\

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، پرسش‌هايي مانند «من كه هستم؟» و «از كجا آمدم؟» سوالاتي‌اند كه تا ابد در ذهن بشر شكل خواهند گرفت. به نظر مي‌رسد با وجود پاسخ‌هاي زيادي كه تاكنون فلاسفه و پيشوايان آيين‌هاي ديني براي اين سوالات ارايه كرده‌اند، ذهن پرسش‌گر بشر با هيچ يك از آنها به طور كامل قانع نشده است. 

وين داير به عنوان فردي كه به مشاوره، سخنراني و نويسندگي با هدف گسترش شخصيت و خودپروري مي‌پردازد، سويه‌اي معنوي را در گفتارش پيش مي‌گيرد. او نيز با عده بسياري كه درصدد پاسخ به پرسش‌هاي اساسي انسان‌اند، همراه مي‌شود، عده‌اي كه تعدادشان در غرب و به ويژه آمريكا اندك نيست.

يكي از دلايل نوشته شدن چنين آثاري در آمريكا و اقبال مردم اين كشور به آن، گرايش مذهبي اين مردم است. مردم آمريكا مذهبي‌تر از اروپاييان‌اند و بنابراين آثاري كه حرفي از معنويت داشته باشند، تاثير بيشتري بر آنها خواهد داشت. 

او در مقدمه اين كتاب به هفتاد سفري كه رفته است، اشاره مي‌كند و مي‌گويد تنها نتيجه‌اي كه طي سفرهايش به آن رسيده، اين است كه انسان‌ها مي‌خواهند زندگي‌شان هدف و معنا داشته باشد.

«داير» در بخشي از كتاب بيان مي‌كند كه پاسخ قاطعي به سوالات هميشگي بشر ندارد و تنها تفسيرهاي خود كه از طريق مطالعه، زندگي و تلاش‌هاي متمركز براي ايجاد اتصالي آگاهانه با مبدأ وجود به آنها رسيده است را ارايه مي‌كند.

به نظر مي‌رسد شيوه‌‌اي كه داير براي هدايت مردم به سوي معنا در پيش مي‌گيرد، رنگي معنوي دارد. او بارها در پاسخ به سوال «از كجا آمده‌ام؟» تاكيد مي‌كند كه «خدا خالق همه چيز بوده و تنها خوبي در دنيا وجود داشته است. سرمنشأ ما مادي نيست، بلكه بي‌شكل، بي حد و مرز و ازلي است. در واقع، همه ما موجوداتي روحاني هستيم كه موقتا انسان بودن را تجربه مي‌كنيم. جوهره ما اين است و ما از اين جا آمده‌ايم.»

«از جاه‌طلبي به سوي معنا» زيرعنوان كتاب حاضر است. داير چهار فصل براي كتاب در نظر گرفته كه هر يك از آنها كلمه‌اي از اين عبارت‌اند از: «از...»، «جاه‌طلبي»، «به سوي...» و «معنا». 

نخستين دگرگوني كه در زندگي همه انسان‌ها رخ مي‌دهد، حركت از عدم به سوي وجود است؛ از روح به جسم، از دنياي ناديدني به سوي دنياي مادي اشياء. داير به همين دليل عنوان «از...» را براي فصل نخست كتابش برگزيد.

داير معتقد است زندگي بسياري از افراد در نهايت به جاه‌طلبي‌هاي ايگو (محتواي خود كاذب) ختم مي‌شود، اما مي‌توان از طريق يك دگرگوني به سوي جايگاه روح بازگشت و جاه‌طلبي‌ها را وقف يافتن خود واقعي كرد. 

كوشش داير در اين كتاب، كمك به مخاطبانش براي حفظ اتصال با سرمنشأ هستي است. به اعتقاد او، جاه‌طلبي‌هاي ايگو، ما را از اين سرمنشأ دور كرده‌اند.  

چاپ نخست كتاب «دگرگوني» با ترجمه مريم تقديسي در شمارگان 2200 نسخه، 119 صفحه و بهاي 22000 ريال از سوي انتشارات ققنوس منتشر شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط