به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، به نقل از روابط عمومي معاونت امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، دري در اين ديدار گفت:
توانمندسازی حوزه چاپ نیازمند یک بازنگری اساسی در ساختار تصمیمگیری است.
وي همچنين از اهتمام معاونت فرهنگي براي پيگيري مطالبات صنعت چاپ از هيات دولت و مجلس خبر داد و افزود: خواستهها و مطالبات حوزه صنعت چاپ با اولويت در دستور كار معاونت قرار دارد و بصورت جدي توسط معاونت فرهنگي پيگيري ميشود.
دري یکی از دلایل موافقت خود برای تشکیل شورای سیاستگذاری چاپ در معاونت امور فرهنگی را ضرورت تحقق اهداف و سیاستهای کلان پیشبینی شده برای این حوزه دانست و ادامه داد: آسیبشناسی ساختارهای موجود دولتی و غیردولتی و ارایه راهکارهای مناسب برای برونرفت از چالشها و مشکلات، از مهمترین دلایل تشکیل این شورا است.
دري همچنين خواستار پیگيري تشكيل بانک اطلاعاتی چاپ توسط اتحادیه چاپخانهداران تهران شد و گفت: با داشتن الگوي مناسب و آگاهی نسبت به ظرفیتها ميتوان راهكارها و برنامههاي مناسب را براي حضور در بازارهاي منطقه پيشبيني و برنامهريزي كرد.
وي تصريح كرد: در این زمینه باید محدودیتهای لازم را برای ورود دستگاههای چاپ اعمال کرد.
دری اظهار امیدوراری کرد، این اتحادیه بتواند با احصاي خلاهای جدی و برنامهریزی مناسب در حوزه آموزش بدنه چاپ، گامی موثر و ماندگار بردارد.
معاون امور فرهنگی با اعلام خبر پیگیری و اصلاحیه آییننامه ضوابط مربوط به استاندارد چاپ و نشر کتاب و نشریات دستگاههای دولتی در کمیسیون فرهنگی هیات دولت گفت: بعد از پیگیریهای مستمر این معاونت٬ مبنی بر تغییر و اصلاحیه آییننامه٬ این موضوع نتیجه داد و با رای موافق اعضای کمیسیون، مقرر شد دستگاههای دولتی اجازه ندارند اقلام چاپی غیرضروري را چاپ کنند.
وي ادامه داد: بعد از ابلاغ این اصلاحیه قطعا تحولی جدید در حوزه چاپ اتفاق خواهد افتاد و امیدواریم دستاندرکاران حوزه چاپ به اهمیت این موضوع پی برده و با بهرهمندی از ظرفیت به وجود آمده در ارتقاي جایگاه این صنعت و هنر و فرهنگ تلاش کنند.
در ادامه اين جلسه گزارشي از اهداف و برنامههاي آتي اتحاديه و برگزاری نمايشگاههاي چاپ و حضور درنمایشگاههای خارجی براي معرفي ظرفيتهاي چاپي و آسيبشناسي اين حوزه و موانع موجود در خصوص توسعه اين صنعت از سوي اعضاي جدید اتحاديه ارايه شد.
دوشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۰
نظر شما