سه‌شنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۳
شعر، زباني براي گفتن از ناگفته‌هاست

كتاب «از شرم برادرم» براي چاپ دوم به انتشارات سپيده باوران سپرده شد. ميلاد عرفان‌پور، شاعر این کتاب گفت: در ميان حرف‌ها، انديشه‌ها و خاطرات رزمندگان دفاع مقدس گنجينه‌اي از حرف‌هاي ناگفته باقي مانده است كه مي‌توان آن را در قالب ادبي شعر بازگو كرد.-

ميلاد عرفان‌پور در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، درباره تغييرات كتاب «از شرم برادرم» در چاپ دوم گفت: اين اثر در چاپ نخست شامل 60 رباعي بود كه در چاپ دوم با برخي اصلاحات تعداد آن ها به 52 رباعي رسيده است. 

وی با بيان اين‌كه اشعار مي‌توانند راهي براي انتقال پيام مقاومت در هشت سال دفاع ‌مقدس به مخاطب امروز باشند، افزود: در ميان حرف‌ها، انديشه‌ها و خاطرات بازماندگان جنگ تحميلي عراق عليه‌ ايران گنجينه‌اي از حرف‌هاي ناگفته باقي مانده است كه مي‌توان آن را در قالب ادبي شعر بازگو كرد.

عرفان‌پور در ادامه با اشاره به كتاب‌هاي منتشر شده در حوزه ادبيات پايداري به عنوان منبع الهام براي سرودن شعر گفت: خاطرات، داستان، رمان و زندگي‌نامه شهدا و جانبازان منبع مناسبي براي الهام شاعر است. در سرودن اشعار كتاب «از شرم برادرم» از كتاب «حماسه ياسين» نوشته سيد محمد انجوي نژاد الهام گرفتم. 

وی درباره خلاء‌هاي حاكم بر اشعار ادبيات پايداري اظهار کرد: شاعر در سروده‌هايش بيشتر از دغدغه‌هایي كه با آن ها مانوس است مي‌سرايد. شعر دفاع‌مقدس، امروز نيازمند نگاه جديد به تحمل سختي‌های جنگ در زندگی جانبازان به ويژه جانبازان شيميايي و خانواده آن‌هاست. شاعر مي‌تواند با الهام از آن، مقاومت و صبر و پايداري مردم ايران را به تصوير بكشد. 

«از شرم برادرم»، نخستين مجموعه شعر دفاع‌مقدس ميلاد عرفان‌پور است كه در سال 1385 از سوي نشر صرير منتشر و در يازدهمين دوره جايزه كتاب سال دفاع مقدس به عنوان يكي از برگزيدگان حوزه شعر معرفي شد. اين اثر امسال براي چاپ دوم به انتشارات سپيده باوران سپرده شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها