یکشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۴
ارزش‌هاي دفاع‌مقدس، جوهره آموزش در دانشگاه‌ها شوند

معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوري در مراسم افتتاح كتابخانه تخصصي دفاع‌مقدس دانشگاه الزهرا (س) گفت: بايد تلاش كنيم كه ارزش‌هاي دفاع‌مقدس، در جوهره آموزش و پژوهش قرار گيرند و در خروجي‌هاي دانشگاه‌ها ديده شوند./

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، آيين افتتاح كتابخانه تخصصي دفاع‌مقدس دانشگاه الزهرا (س) عصر امروز (17 مهرماه) با حضور دكتر «غلامرضا خواجه‌سروي» معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوري، دكتر «محبوبه مباشري» رييس دانشگاه الزهرا (س)، اميرسرتيپ «سيد محمد بالار» جانشين بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع‌مقدس و سرهنگ «حسن رسولي منفرد» معاون ادبيات و انتشارات اين بنياد در سالن دكتر توراني دانشگاه الزهرا(س) برگزار شد.

محبوبه مباشري در آغاز اين مراسم، با اشاره به وجود ادبيات پايداري در ملل بزرگ و صاحب آزادگي، خاطرنشان كرد: بيداري اسلامي كشورهاي عربي نيز دنباله دفاع‌مقدس ماست و اين ادبيات، در همه جا جاري است.

وي افزود: ايران به دليل سابقه و تمدن فرهنگي ، توان زيادي در حوزه ادبيات دفاع‌مقدس دارد. اما با وجود انتشار كتاب‌هاي متعدد درباره جنگ، هنوز حق شهدا و دفاع مقدس ادا نشده است و ادبيات اين حوزه حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارد.

رييس دانشگاه الزهرا (س) دفاع‌مقدس را عامل تداوم انقلاب خواند و تصريح كرد: انتقال پيام و ارزش‌هاي شهدا رسالت و وظيفه ماست. اميدواريم كه راه‌اندازي كتابخانه تخصصي دفاع‌مقدس در دانشگاه الزهرا (س)، در اين مسير موثر واقع شود.

سپس دكتر خواجه‌سروي، معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوري با اشاره به عبور دانشگاه‌ها از سه مرحله در عرصه حفظ ارزش‌هاي دفاع‌مقدس اظهار كرد: بيشتر دانشجويان، استادان و كاركنان دانشگا‌ه‌ها در سال‌هاي جنگ‌تحميلي عراق عليه ايران، راهي جبهه‌هاي نبرد شدند. در يك مقطع زماني نيز ارزش‌هاي دفاع‌مقدس را غبار غربت گرفت و دانشگاهيان و فعالان فرهنگي، مبلغ اين ارزش‌ها شدند.

وي از فعاليت كتابخانه تخصصي دفاع‌مقدس در 60 دانشگاه كشور خبر داد و گفت: بايد تلاش كنيم كه ارزش‌هاي دفاع‌مقدس، در جوهره آموزش و پژوهش قرار گيرند و در خروجي‌هاي دانشگاه‌ها ديده شوند.

معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوري در پايان از ورود درس دو واحدي «آشنايي با مباني دفاع‌مقدس» به دانشگاه‌ها ياد و تصريح كرد: اميدواريم كه بتوانيم تجربيات دفاع‌مقدس را به صورت علمي، به دانشگاه‌ها وارد كنيم و شاهد توليد فرهنگ و آثار بومي در اين حوزه از سوي دانشگاه‌ها باشيم.

در ادامه آيين افتتاح كتابخانه تخصصي دفاع‌مقدس دانشگاه الزهرا (س)، اميرسرتيپ بالار، وجود اسوه را در زندگي امروز، ضروري دانست و اظهار كرد: شهدا اسوه‌ و ستارگان راه و هدايت‌گر ما هستند.

وي دانشگاه‌ها را محور قدرت علمي و فرهنگي خواند و تاكيد كرد: حضور معنوي و اخلاقي مادران و همسران رزمندگان در سال‌هاي جنگ كه از بستر اين دانشگاه‌ها برخاسته‌اند، مشوق ايثارگران در دوران دفاع‌مقدس بوده ‌است.

جانشين بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع‌مقدس، ادبيات اين حوزه را منشاء نشاط و اميد توصيف كرد و خطاب به دانشجويان گفت:‌ لايه‌هاي شيرين جنگ را ببينيد و در قالب پايان‌نامه‌ها به تصوير بكشيد.

اميرسرتيپ بالار در پايان سخنانش با اشاره به افتتاح كتابخانه تخصصي دفاع‌مقدس در دانشگاه‌هاي تهران و اميركبير تاكيد كرد: حدود 460 عنوان كتاب در قالب 2300 جلد به كتابخانه تخصصي دفاع مقدس دانشگاه الزهرا (س) تقديم شده اند.

در پايان اين مراسم، كتابخانه تخصصي دفاع‌مقدس دانشگاه الزهرا (س) با حضور دانشجويان اين دانشگاه افتتاح شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها