نخستین نشست هیات مدیره جدید انجمن قلم ایران، عصر ديروز، با حضور هفت عضو اصلی و یک عضو علیالبدل هیات مدیره و سه بازرس اصلی منتخب، در محل تالار اجتماعات انجمن قلم ایران برگزار شد.-
سرشار در ادامه بر مبنای اساسنامه انجمن، به شرح وظایف و اختیارات هیات مدیره، ريیس، نایب ريیس، دبیر، خزانهدار و نیز بازرسان انجمن پرداخت.
وي همچنين توضيح داد: رسم بر اين است كه صاحب آراي بيشتر در مجمع عمومی، از طرف اعضای هیات مدیره نیز به ریاست انتخاب شود. بر این اساس، آقای محسن پرویز باید به این سمت برگزيده شوند، ضمن آنکه ایشان از هر نظر، شایستگی این کار را دارند.
پرویز نيز در ادامه سخنان سرشار، با بيان اينكه در ترکیب هیات مدیره فعلی چهار، پنج نفر شرایط و توانایی تصدی ریاست هیات مدیره را دارند، سرشار را به لحاظ تجربه و سابقه، یکی از شایستهترین این افراد برای این کار دانست. وي همچنين اعلام کرد که خود داوطلب نامزدی این سمت نیست.
پس از اظهار نظر دیگر حاضران در این باره، برای انتخاب ريیس هیات مدیره، رایگیری مخفی به عمل آمد که طی آن، سرشار با کسب شش رای از هفت رای، برای این سمت انتخاب شد.(رای هفتم متعلق به خود سرشار بود که آن را به پرویز داده بود.)
در مرحله بعدی رایگیری، پرویز با شش رای - از هفت رای - از سوی حاضران، به عنوان نایب ريیس برگزیده شد.(رای هفتم این بخش نیز متعلق به خود پرویز بود که آن را به محمد میرکیانی داده بود. میرکیانی برای این سمت نامزد نشده بود.)
راضيه تجار نيز با هفت رای به دبیری انجمن انتخاب شد.
عباسعلي براتیپور با شش رای، به عنوان خزانهدار برگزیده شد.(رای هفتم متعلق به خود براتیپور بود که آن را به پاکآیین داده بود. پاکآیین نیز برای این سمت نامزد نشده بود.)
در رایگیری علنی برای انتخاب سخنگوی هیات مدیره، به اتفاق آراء، پرویز برای این مسوولیت انتخاب شد.
همچنين روز و ساعت برگزاری جلسات هیات مدیره، بعدازظهر روزهای شنبه و هر دو هفته یک بار تعیین شد.
در این نشست، همچنین با درخواست وام سی میلیون ریالی دو عضو و یک کارمند انجمن موافقت به عمل آمد.
اين در حالي است كه سرشار از ابتدای تشکیل انجمن قلم ایران، در همه دورهها عضو هیات مدیره بوده است. او در دورههای اول، دوم، سوم و چهارم، ریاست هیات مدیره را به عهده داشت اما در دوره چهارم ( 1386-1384) در حالی که ریاست هیات مدیره را داشت، به نیت سپردن کار به اعضای جوان تر، از عضویت در هیئت مدیره کنارهگیری کرد.
سرشار همچنین در دورههای پنجم و ششم هیات مدیره، در حالی که دکتر علیاکبر ولایتی ريیس هیات مدیره بود، سمت نیابت ریاست را بر عهده داشت.
محسن پرویز نيز، در دورههای اول تا چهارم، عضو هیات مدیره و خزانهدار انجمن بود اما پس از گذشت حدود یک سال، به دلایلی، از هیات مدیره چهارم، استعفا داد.
او در دوره ششم ، مجددا به عضویت در هیات مدیره برگزیده شد.
محمد میرکیانی نیز سابقه یک دوره دو ساله عضویت در هیات مدیره - دوره سوم- را - با سمت نایب ريیسی - در کارنامه خود دارد. همچنان که عباسعلی براتیپور، پیشتر یک دوره عضو هیات مدیره انجمن قلم ایران بوده است.
کامران پارسینژاد نیز در دوره چهارم هیات مدیره، پس از استعفای سرشار، به عنوان عضو علیالبدل اول به هیات مدیره راه یافت اما پس از چندی،به دلایلی، از این کار کنارهگیری کرد.
در حال حاضر، جوانترین عضو این دوره هیات مدیره، پدرام پاکآیین است که در دوره پنجم هیات مدیره، عضو علیالبدل بود.
نکته دیگر اینکه در ترکیب هیات مدیره فعلی، تنها پرویز، سرشار و تجار از هیات مدیره قبلی حضور دارند و چهار نفر دیگر، اعضای جدیدند.
احمد شاکری، رضا رسولی و فیروز زنوزیجلالی - سه عضو علیالبدل این دوره - نیز برای شرکت در این نشست دعوت شده بودند. از این سه نفر، فقط زنوزی جلالی در اين جلسه حضور یافته بود.
مطابق اساسنامه،اعضای هیات مدیره انجمن قلم ایران برای دو سال و بازرسان آن برای مدت یک سال از سوی اعضا انتخاب میشوند. بازرسان وظیفه نظارت بر کار هیات مدیره را دارند و میتوانند در کلیه جلسات هیات مدیره - به عنوان ناظر - شرکت کنند و در صورت درخواست، هیات مدیره موظف است کلیه اسناد و مکاتبات خود را برای رؤیت در اختیار ایشان بگذارد.
از میان سه بازرس اصلی این دوره، سجادپور سابقه دو دوره بازرسی در ادوار قبل را دارد.
نظر شما