سه‌شنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۳
سطح سليقه نويسندگان دفاع‌مقدس، افزايش پيدا كند

ابراهيم زاهدی ‌مطلق معتقد است: در جشنواره كتاب سال دفاع‌مقدس كه ربع قرن از برگزاري آن مي‌گذرد، هنوز آثاری با حال و هواي دهه 60 به جشنواره راه مي‌يابند. اين امر نشان مي‌دهد كه با گذشت سال‌ها سلیقه و سطح مولف و پژوهشگر دفاع‌مقدس رشدي نداشته است.-

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) به نقل از ستاد خبري پانزدهمين جشنواره كتاب سال دفاع‌مقدس، ابراهيم زاهدي مطلق گفت: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع‌مقدس، مهربانانه با آثار برخورد می‌کند و براي انتخاب بهترين کتاب دفاع‌مقدس، به تحلیل‌ داوران و دبیران دوره‌های قبل توجهي ندارد.

وی که تجربه داوری این جشنواره در دوره‌های گذشته را داشته است، افزود: در دوره‌های قبل، به بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس، پیشنهاد سخت‌گیری بیشتری در انتخاب آثار داده شد. در اين جشنواره كه ربع قرن از برگزاري آن مي‌گذرد، هنوز آثاری با حال و هواي دهه 60 به جشنواره راه مي‌يابند. اين امر نشان مي‌دهد كه با گذشت سال‌ها سلیقه و سطح مولف و پژوهش‌گر دفاع‌مقدس رشدي نداشته است.

زاهدی ‌مطلق، جشنواره کتاب سال دفاع‌مقدس را يكي از جوايز معتبر ادبي كشور خواند و اظهار كرد: بنیاد حفظ آثار به جای خرید همه آثار حوزه دفاع‌مقدس، می‌تواند از ناشران بخواهد كه سه کتاب برتر خود در حوزه دفاع‌مقدس را برای ارزیابی به جشنواره کتاب سال دفاع‌مقدس بفرستند تا وقت داوران هم گرفته نشود.

اين نويسنده با تاكيد بر لزوم توجه جشنواره كتاب سال دفاع‌مقدس به تيراژ كتاب و اصول اولیه کتاب‌سازی گفت: برای نوشتن زندگی یک شهید بین‌المللی مانند شهید چمران، باید نویسنده ایرانی که وجهه بین‌المللی دارد، وارد عمل شود. زيرا نوشتن زندگی شهیدان ملی و بین‌المللی نباید به هر کسی سپرده شود.

مراسم اختتاميه پانزدهمين جشنواره انتخاب كتاب سال دفاع‌مقدس، آبان ماه 90 برپا خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط