سه‌شنبه ۸ آذر ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۲
اعلام برنامه‌های استانی ارشاد در هفته امر به معروف و دهه اول محرم

توزیع بیش از ۲۰ هزار جلد کتاب عاشورایی، تجهیز کتابخانه‌های تخصصی، برگزاری نمایشگاه کتاب، برگزاری مسابقات فرهنگی، اهدای بسته‌های فرهنگی و چند برنامه دیگر از جمله برنامه‌های ادارات ارشاد سه استان خراسان شمالی، آذربایجان غربی و شرقی به مناسبت دهه اول محرم و هفته امر به معروف و نهی از منکر است.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، برنامه‌های اداره‌های ارشاد استان‌های خراسان شمالی، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی به مناسبت هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر و دهه اول محرم، اعلام شد. همایش امر به معروف در آذربایجان شرقی و ۳۱ برنامه فرهنگی در آذربایجان غربی از جمله این برنامه‌ها هستند.

به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان شمالي، به منظور ترویج فرهنگ امربه معروف و نهی از منکر، برنامه‌های هفته امر به معروف ونهی از منکر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی تشریح شد.

محمدرضا سوقندی، مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان شمالی در این‌باره گفت: این اداره کل در طول سال در جهت و ترویج فرهنگ احیا امر به معروف و نهی از منکر در سطح استان فعال است و اکنون نیز برگزاری هفت همایش امر به معروف و نهی از منکر در هفت شهرستان استان، توزیع بیش از ۲۰ هزار جلد کتاب عاشورایی، تجهیز کتابخانه‌های تخصصی، فضاسازی و تبلیغات محیطی در برنامه‌های اجرایی این اداره کل قرار گرفته‌اند.

وی برگزاری نشست تخصصی، برگزاری نمایشگاه کتاب، برگزاری مسابقات فرهنگی، اهدای بسته‌های فرهنگی و تشکیل ستاد خبری را دیگر برنامه‌های اداره متبوعش در هفته جاری دانست.

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان از طرح دستور کار احیای امر به معروف و نهی از منکر در شورای فرهنگ عمومی شهرستان‌های خراسان شمالی خبر داد و گفت: فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر مهم‌ترین پیام فرهنگ عاشوراست وهمانند عاشورا بایستی عمومی و فراگیر شود.

همچنین در استان آذربایجان شرقی هم همایشی به مناسبت هفته احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر به همت اداره ارشاد این استان در شهر مرند برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، در این همایش سردار پورجمشیدیان، فرمانده سپاه عاشورا در آذربایجان شرقی، با اشاره به اهمیت تبیین و ترویج امر به معروف و نهی از منکر در جامعه گفت: ترویج این دو فریضه ارزشمند دینی و بهره گیری از تفکر بسیجی در راستای گسترش این فرهنگ متعالی اسلامی و انسانی در جامعه بسیار سازنده و ضروری است.

وی با اشاره به این‌که امر به معروف و نهی از منکر در ارتقای سلامت معنوی و دینی جامعه موثر است، از این دو فریضه به عنوان پیشگیری قبل از درمان نام برد و گفت: امر به معروف و نهی از منکر باعث رواج فضایل اخلاقی و رشد و نهادینه شدن آن می‌شود.

پورجمشیدیان افزود: اگر این فریضه اجرا نشود رذایل اخلاقی در جامعه توسعه یافته و آثار مخرب و جبران ناپذیری خواهد داشت.

وی ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر و نهادینه کردن آن را مهم‌ترین عامل پیشگیری از جرايم در جامعه دانست.

حمید میکاييلی دبیر ستاد احیای امر به معروف ونهی ازمنکر شهرستان مرند نیز در این همایش با اشاره بر لزوم فرهنگ سازی، ترویج و اشاعه امر به معروف در جامعه به برنامه‌های اجرا شده از سوی این ستاد در راستای تقویت و تحکیم عملی این دو فریضه مهم دینی و همچنین لزوم بهره گیری بیش از پیش از آموزه‌های دین مبین اسلام در راستای گسترش فرهنگ غنی اسلامی تاکید کرد.

وی همچنین با ارايه گزارشی از روند اجرای طرح عفاف و حجاب و امر به معروف ونهی از منکر خواستار توجه بیش از پیش و اهتمام ویژه دستگاه‌ها و نهادهای دولتی در این راستا شد.

در این همایش از فعالان فریضه امر به معروف ونهی ازمنکر شهرستان مرند تجلیل شد.

همچنین اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربایجان غربی، ۳۱ برنامه فرهنگی و هنری ویژه ماه محرم در آذربایجان غربی برگزار می‌كند.

حجت الاسلام محمدباقر کریمی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان گفت: همزمان با ماه محرم ۳۱ برنامه فرهنگی و هنری با هدف نهادینه سازی فلسفه عاشورا در این استان برگزار می‌شود.

به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی، با تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) افزود: باید با مغتنم شمردن ایام محرم فرهنگ اصیل اسلامی و قرآنی را بر جامعه جاری و ساری کنیم.

وی ادامه داد: جشنواره هنرهای تجسمی ویژه بانوان، همایش نماز و نیایش، نمایشگاه‌های عکس عاشورا در شهرهای استان، نمایش خیابانی، اولین جشنواره تک، شبیه خوانی، تعزیه خوانی، شب شعر عاشورا، سوگواره عاشورایی خوی اهم این برنامه هستند.

حجت الاسلام کریمی، افزود: امام حسین (ع) دارای ابعاد شخصیتی بسیار برجسته‌ای است که باید جوانان جامعه با تحقیق و تیزبینی راه و روش زندگی ایشان را در مسیر زندگی خود پیاده کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی ادامه داد: باید با برنامه ریزی‌های زیربنایی این فرهنگ بر‌تر اسلامی را در جامعه زنده و پویا نگه داریم، چرا که فلسفه عاشورا با گذشت زمان بیشتر از گذشته قابل درک است.

حجت‌الاسلام کریمی فلسفه ماه محرم را فلسفه دین‌داری و آموختن ارزش‌های دین مبین اسلام دانست و گفت: زنده ماندن این نهضت عظیم وابسته به شناخت اصالت این قیام است که می‌تواند همه ما را از گرفتاری ‌های روزمره نجات دهد.

وی، در خاتمه گفت: احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر فلسفه اصلی قیام عاشوراست و تبیین این فریضه الهی وظیفه شرعی و قانونی تک تک مسلمانان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها