به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) پرویز بیگی حبیبآبادی با اشاره به پایان داوریها در پنجشنبه 20 بهمن و رمزگشایی داوریها در هفته اخیر گفت: در پنج بخش، 16 منتخب داشتهایم که شامل برگزیده و شایسته تقدیریها هستند.
وی ادامه داد: در برخی از حوزهها برگزیده نخست نداشتهایم؛ به عبارت دیگر در آن حوزه کسی به امتیاز نفر نخست نرسیده است و نخستین نفر حایز رتبه دوم از جهت ارزشیابی جشنواره شده است. در برخی حوزهها هم برگزیده معرفی شده و هم شایسته تقدیر و در مجموع 16 نفر انتخاب شدهاند که روز نهایی، یعنی یکم اسفند با حضور رییس جمهور در تالار وحدت معرفی میشوند و اهدای جوایز هم در همان مراسم صورت میگیرد.
حمیدی: هر استان خصوصیتهای خود را در شعر دارد
رضا حمیدی، دبیر اجرایی ششمین جشنواره بینالمللی شعر فجر با اشاره به با شکوه برگزار شدن جشنواره شعر فجر تا این مرحله، گفت: هر استان میزبان جشنواره، در برگزاری شعرخوانیها و برنامههای متنوع دارای خصوصیتی بود که از امتیازات و تنوع این دوره از جشنواره شعر فجر به حساب میآید.
وی ادامه داد: برگزاری افتتاحیه در کرمانشاه، با استقبال بسیار بالایی مواجه بود؛ با اینکه ظرفیت سالن برگزاری 600 نفر بود اما بیش از هزار و 200 نفر به این مراسم آمده بودند. این یکی از ویژگیهای استان کرمانشاه بود. از دیگر ویژگیهای این افتتاحیه، نور افشانی و برگزاری رقص محلی و آیینهای محلی در این استان بود.
حمیدی به ویژگیهای سایر استانها هم اشاره کرد و گفت: در استان البرز شاعران برجستهای به شعرخوانی پرداختند و فضای بسیار خوبی بر اجرای مراسم حاکم بود؛ در استان آذربایجان شرقی هم اشعار آیینی بسیاری خوانده شد و توجه ویژه شاعران آذری زبان به محرم و سایر مراسم مذهبی در اشعار ایشان هویدا بود.
دبیر اجرایی جشنواره شعر فجر با اشاره به اینکه کاروان جشنواره شعر فجر امروز میهمان مشهد، هفتمین میزبان جشنواره است، به برنامههای آتی هم پرداخت و گفت: فردا جشنواره شعر فجر در اصفهان میزبان یزد و چهارمحال و بختیاری خواهد بود و پس فردا، 28 بهمن، در شیراز به بخش استانی خود پایان خواهد داد. «این قند پارسی» همایشی است که به عنوان یکی از برنامههای شیراز با حضور میهمانان خارجی در تالار حافظیه برگزار میشود.
حمیدی مدت برنامههای جشنواره را در تهران، سه روز عنوان کرد و گفت: چهار دانشگاه، تهران، علامه طباطبایی، الزهرا و دانشگاه آزاد تهران مرکز به همراه فرهنگسراهای انقلاب و فردوس میزبان کارگاههای شعرخوانی در این سه روز خواهند بود.
وی افزود: شاعران خارجی دعوتشده امروز وارد تهران شدهاند و پس از حضور در همایش شیراز در تاریخ 28 بهمن، به تهران برمیگردند و در برنامههای تهران نیز حاضر خواهند بود.
حمیدی از یک برنامه با عنوان بیداری اسلامی در تاریخ 30 بهمن در تهران خبر داد و گفت: ساعت 15 یکم اسفند آیین پایانی جشنواره آغاز میشود.
چهارشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۳
نظر شما