به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، میرتاجالدینی استقبال خوب مردم از این نمایشگاه را نشانگر تعالی فرهنگی در کشور دانست و گفت: خانوادهها و بهویژه جوانان اهتمامی که به این نمایشگاه دارند نشان از فرهنگی بودن جامعه است.
وی افزود: باید امکانات، تسهیلات، اطلاعرسانی کافی و خوب را برای مردم داشته باشیم تا از این موقعیت فرهنگی نهایت استفاده را بکنند.
معاون پارلمانی رییس جمهوری عنوان کرد: از سوی وزارت ارشاد رویکرد خوبی به نمایشگاه وجود دارد و مسایل فرهنگی بینالمللی در قالب سالن بیداری اسلامی به خوبی به نمایش درآمده است.
وی اضافه کرد: یکی از ابتکارات این دوره یعنی سالن یاس، بسیار میتواند مفید باشد؛ برای دیدن گزیدهای از نمایشگاه در یک نگاه. اگر همه ساله تکرار شود، مردم میتوانند وضعیت نشر را نسبت به سال گذشته مقایسه کنند.
میرتاجالدینی با اشاره به وضعیت گرانی کاغذ گفت: یارانه کاغذ باید ادامه داشته باشد و در روزهای نمایشگاه تا جایی که امکان دارد به دانشجویان و اهالی فرهنگ بن کتاب ارایه کنند تا بتوانند به راحتی از کتابها استفاده کنند.
وی توجه نسل جوان به عرصههای فرهنگی کشور و ایجاد عشق و علاقه در میان مردم را از دستاوردهای این نمایشگاه در این بیست و پنج دوره عنوان کرد و ادامه داد: این نمایشگاه باعث انتشار بیشتر کتاب ها شده و همچنین ارتقای سطح آگاهی مردم کشورمان را افزایش داده است.
معاون پارلمانی رییس جمهوری در پایان سخنانش گفت: بالا بردن علایق مردم نسبت به کتاب و مطالعه و بالا بردن سطح دانش مردم مهمترین دستاوردهای نمایشگاه کتاب بوده است.
بیست و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران از ۱۳ اردیبهشت آغاز شده است و تا ۲۳ همین ماه در مصلای تهران ادامه خواهد داشت.
ساعات بازدید از نمایشگاه ۱۰ تا ۲۰ است اما روزهای پنجشنبه و جمعه، نمایشگاه تا ساعت ۲۱ ادامه خواهد داشت.
پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۸:۵۰
نظر شما